• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De gevolmachtigde minister Sheldry Osepa heeft afgelopen week de jaarlijkse Latin American Winter Cocktail bijgewoond. Osepa voerde tijdens deze bijeenkomst diverse gesprekken met vertegenwoordigers en ambassadeurs van verschillende Latijns-Amerikaanse landen.

Tijdens de gesprekken gaf Osepa meerdere malen aan dat op Curaçao de tijdsgeest aanwezig is om zaken te doen. Osepa maakte kennis met mensen uit het Nederlandse bedrijfsleven die zaken doen met het Caribisch gebied en Latijns-Amerika, waaronder Jan Bestebreurtje, de voorzitter van de Netherlands-Latin American Business Council (NLABC).

Curaçao belangrijke partner
Het NLABC adviseert het Nederlandse bedrijfsleven om in de Latijns-Amerikaanse en de Caribische regio te investeren. Het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en dat van Buitenlandse Zaken steunt hem hierin. Curaçao is volgens Bestebreurtje een belangrijke partner in de regio. Ook Curaçaoenaars die in Nederland werken en wonen kunnen volgens hem een uitstekende bijdrage leveren, aangezien zij beide culturen goed kennen.

Zakendoen
Het NLABC is als aparte stichting aangesloten bij het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) en ondersteunt ondernemers die zakendoen of willen doen in Latijns Amerika. Bij de bijeenkomst waren ambassadeurs uit Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Cuba, Ecuador, Honduras, Mexico, Nicaragua, Peru en Suriname aanwezig.

Sheldry Osepa met Jan Bestebreurtje

www.versgeperst.com