• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De vakbonden van het Aqualectrapersoneel gaan niet opnieuw staken. In hun strijd tegen het energiebeleid van de regering organiseren zij dit keer twee symposia. Dat maakte Adrie Williams namens vakbond ABVO zondag bekend, meldt Paradise FM.

Afgelopen donderdag hadden de vakbonden een gesprek met premier Gerrit Schotte over hun bezwaren tegen het nieuwe energiebeleid. Toch blijven zij zich zorgen maken over deze geplande verandering in het beleid. Daarom organiseren de vakbonden twee symposia om iedereen te informeren. De eerste vindt aanstaande vrijdag plaats.  4 reacties op “Aqualectra protesteert informerend”

 1. Ik juich het openbreken van het Aqualectra monopolie eveneens van harte toe (en voor wat het waard is, dat geldt wat mij betreft voor elk monopolie). Zolang dat maar op een transparante en marktconforme wijze geschiedt. Anders wordt het wellicht een “van de regen in de drup” verhaal.
  De recente geschiedenis van pakweg de afgelopen 30 jaar zorgt er voor dat ik mijn gerede twijfels heb of in dit specifieke geval ook daadwerkelijk het belang van de bevolking voorop zal staan.

 2. Het openbreken van de Monopolie van Aqualektra is altijd een wens geweest van heel veel mensen op dit eiland en heeft niets te maken met de vermoedens van persoonlijke comercie van de Premier. Het moet nu eens afgelopen zijn met de bescherming van Aqualektra in welk bedrijf vermoedelijk een troep alleeneters al jaren bezig zijn het energiebedrijf als hun persoonlijk bedrijfje te gebruiken. Tussen de 7 en 11 miljoen jaarlijks aan Konsultancy uitgegeven. Deze onderzoeken moeten nog e.ea. aanwijzen en zal tzt worden onderzocht.

 3. Roepie Roepie waarom ga je niet naar de OM? En aub zet je eigen naam om te zien wie je bent!!!

 4. Het gerucht gaat dat het openbreken van het monopolie van Acqualectra alles te maken heeft met het eigen bedrijfje van onze (corrupte??) premier…oftewel de levering en distributie van apparatuur voor alternatieve energiebronnen wordt (exclusief) toebedeeld aan zijn privé onderneming.