• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

marlies.jpgCURAÇAO – ‘Ayo, lieve Marlies, tot later’, met die woorden nam de vader van Marlies van der Kouwe afscheid tijdens de herdenkingsdienst donderdag. De dienst vond plaats in de katholieke Sint Fransiscus Xaveriuskerk aan ’t Zand in Amersfoort.

Jan Willem van der Kouwe verwees daarmee naar de laatst geschreven woorden op de weblog van Marlies tijdens haar verblijf op Bonaire. Zij was daar als apothekersassistente aan het werk. Marlies werd 24 jaar.

Dank
De dienst werd door ongeveer 250 mensen bijgewoond. Onder hen ook rechercheurs die op Bonaire meewerkten aan het onderzoek. De vader van Marlies sprak zijn dankbaarheid aan de Antilliaanse en Nederlandse politie uit voor het vinden van Marlies.

Bonaire 
Tijdens de dienst spraken moeder Lily, zus Nienke en meerdere vriendinnen en vrienden hun verdriet uit over het verlies van Marlies. Er was tijdens de herdenkingsdienst veel aandacht voor de liefde voor het eiland Bonaire waar ze ook opgroeide. De herdenking eindigde met een lied in het Papiamentu. Vandaag wordt Marlies begraven op begraafplaats Rusthof in het Utrechtse Leusden.

Bron: Nu.nl

Lees meer:

Marlies herdacht op Bonaire
Ryan P. bekent wurgen Marlies van der Kouwe
Lichaam Marlies naar Nederland
Lichaam Marlies van der Kouwe gevonden
Weinig informatie zaak Marlies van der Kouwe
Arrestatie in vermissingszaak Bonaire
Curaçaose verdwenen op Bonaire

www.versgeperst.com