• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Luchtvaartmaatschappij KLM schrijft geschiedenis. Vanaf 30 oktober breidt zij haar vliegschema naar de Caribbean fors uit en is het mogelijk om negen keer per week van Schiphol naar Curaçao te vliegen. In totaal biedt de maatschappij 2600 stoelen extra naar het Caribisch gebied.

Volgens directeur van de maatschappij Peter Hartman heeft KLM nooit eerder zoveel stoelen ingezet naar dit gebied. “KLM zet voor het eerst in haar historie, meer dan een half miljoen stoelen op jaarbasis in naar het Caribisch gebied”.

Maandag en zaterdag
Vanaf 30 oktober vertrekt KLM negen keer per week naar Curaçao, dagelijks naar Bonaire, vijf keer per week naar Aruba en drie keer naar Sint Maarten. Op maandag en zaterdag voert KLM zelfs twee keer per dag vluchten uit naar Curaçao.


7 reacties op “Negen keer per week Amsterdam-Curaçao”

 1. Blue Express heeft vorige zomer gevlogen van Milaan via Curaçao naar Cuba. Ik ben benieuwd hoe de onderhandelingen zijn geweest. Er moet meer concurrentie komen voor KLM. Benidorm prijzen zullen het nooit worden. Daarvoor vliegen er teveel mensen toch naar de Antillen. Mij lijkt het wel beter als er directe vluchten naar Curaçao zijn. Dat maakt de heenreis iets comfortabeler. Het duurt niet lang of Arke Fly wordt ook geannexeerd. Als de KLM met stuntacties komt dan vindt ik het best. Vroegboeken loont.

 2. Helemaal eens met Bram! Ik woon hier met groot genoegen, maar als je ziet waartoe de doorsnee makamba in staat is, vrees ik het ergste. Laatst zag ik een paar kerels, inwit, langs de Caracasbaaiweg lopen. Shorts, zonder shirt. Vreselijk smerige bierbuiken. Gadverdamme, wat een niveau!
  Donder aub op naar Benidorm, geniet van die goedkope tickets, maar blijf hier uit de buurt!

 3. Graag hoog houden die prijzen, ik moet er niet aan denken om hier nog meer spaanse toestanden te krijgen.

 4. Inderdaad net als aneko hierboven wil ik graag ook weten of een ticket naar Curacao ook zal gaan kelderen of is dit weer zo’n actie van KLM om het alleenrechtschap over deze route weer te bemachtigen, of gaat men met halfvolle kisten op en neer vliegen, wat heel erg belastend is voor het milieu. Worden de antillianen er beter van om eens per jaar een familiebezoek te brengen op de antillen. Dat geloof ik haast niet.De transatlantische route was altijd een goudmijn voor KLM en zal ook zo blijven. M.a. w. laten wij maar niet op rekenen dat de prijzen zullen kelderen op de transatlantische route. Er moeten gewoon meer concurentie komen naar de Antillen. Misschien is dat een oplossing als de Ryan air begint te vliegen naar de Antiilen. Gewoon bam tegendraads gaan werken met hoogseizoen goedkoop vliegen naar de Antillen zomer voor de helf. Dan zal je zien hoe snel de prijzen zullen kelderen en hoeveel vliegondernemingen over de kop gaan. Ik hoop dat Nellie Smit Croes snel ingrijpt want dit soort grote fusieondernemen is tegen de europese afspraken omtrent vrije markthandel. Air Frans,KLM en straks Alitalia ook erbij. Zo zie je hoe de grote haaien de klijne visjes allemaal opeten. Waar blijven dan de kleinere goedkopere vlieg ondernemingen. Het blijft koffiedik kijken.

 5. God zegene de dag dat de KLM op positieve wijze,iets aan prijzen van de tickets doet.
  Bijvoorbeeld een vlucht naar New York is,veel goedkoper dan naar Curacao en dat lijkt mij te sterk voor woorden.Dames en heren van de KLM het is zeer wenselijk,dat jullie fatsoenlijke prijzen hanteren.

  Met vriendelijke groeten,
  Celsio

 6. Martinair en KLM zijn samengevoegd! KLM zal meer gaan vliegen omdat Martinair gaat richten vrachtverkeer.

 7. gaat de prijs ook naar beneden ???
  voor jan modaal ????
  die graag ook eens naar de tropen wil ??