• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

 CURAÇAO – Curaçao Airport Holding (CAH) overweegt de overname van het Hotel Holland & Casino dat vlakbij de luchthaven ligt en al dertig jaar in het bezit van dezelfde familie is. Directeur van CAH Maurice Adriaens denkt dat het vliegveld voordeel heeft bij een airporthotel. De Raad van Commissarissen buigt zich over de aankoop.

Volgens Adriaens is er nog geen duidelijkheid over de aankoop van het hotel en wordt er intern over overlegd. “Ik persoonlijk denk dat onder de juiste omstandigheden het vliegveld gebaat zou zijn bij een airporthotel”, vertelt Adriaens in Amigoe.

Nog geen uitspraak
Het hotel is al dertig jaar eigendom van de familie Vrolijk. Vrolijk laat weten dat zij het hotel niet te koop hebben aangeboden, maar vorig jaar door een andere partij zijn benaderd. Er is met deze partij een non-disclosure agreement, vandaar dat het proces nog bezig is en er nog geen uitspraak is gedaan.

Investering
CAH heeft opdracht gegeven een schatting te maken van de waarde van het hotel. Ingewijden menen dat het hotel ongeveer 7 miljoen gulden waard is. Om het gebouw te vernieuwen, moet er ongeveer 1 miljoen gulden worden geïnvesteerd.


1 reactie op “Mogelijk overname Hotel Holland”

  1. Het zal wellicht niemand verbazen dat,The Curacao Airportt Holding haar oog op dit hotel heeft laten vallen.Het ligt op steenworp afstand van het vliegveld en is via reclame,makkelijk vol te krijgen.Mochten er noemenswaardige vliegtuig vertragingen plaats vinden,dan ligt de broodnodige accomodatie van reizigers in de achtertuin van het vliegvelt.Ik hoop dat de aankoop,binnenkort doorgang plaats vindt en dat er spoedig een uitbreiding en renovatie plaats zal vinden.

    Veel succes…!