• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO –  Marinus ‘Rinus’ Dekker is dit weekend overleden. Afgelopen zaterdag verloor hij zijn strijd tegen kanker. Dekker was onder andere eigenaar van radiostation DolfijnFM en was medeoprichter van het administratiesoftwareprogramma Exact. Dekker is 49 jaar geworden. Hij laat een vrouw en drie kinderen achter.

23 reacties op “Rinus Dekker overleden”

 1. pas laat op de hoogte van het heengaan van Rinus maar niet minder geraakt door het verlies van een warme, fijne man waar we goede herinneringen aan bewaren.
  Georgette, laat iets weten als je nog eens in kapellen bent, kunnen we eens afspreken.
  sterkte
  Rina,Wim, Tinneke, Jan, Tuur en Liesje

 2. Als jeugdvriendin van Rinus heb ik goede herinneringen aan hem. Hij was altijd bereid wat voor een ander te doen en erg intelligent. Ik ben door dit bericht erg ontdaan, ook al was hij ziek. Zijn familie wens ik veel sterkte toe.

 3. Georgette, Cabeth, Hans, Johanna, familie en vrienden, heel veel sterkte gewenst met dit verlies van een man die zo ongelofelijk mooi in het leven heeft gestaan. Die genoot van de kleine dingen en gewoon was helemaal zichzelf te zijn. Vergeet niet, wanhoop niet, houdt de herinnering levend.

 4. Georgette en de kinderen: heel veel sterkte namens Petra en mij.

 5. Rinus, bedankt voor de erg prettige samenwerking gedurende vele jaren bij Exact. Heb veel van je geleerd, veel met je gelachen en “af en toe” een biertje gedronken. Veel sterkte gewenst aan alle familie en vrienden.

 6. Gecondoleerd, heb meer dan mooie herinneringen aan Rinus, de man die onze innerlijke mens versterkte bij de jaarovergangen tijdens onze Exact tijd. Er altijd was, mocht de software ons in de steek laten. Ik wens Georgette en de kinderen ongelooflijk veel sterkte.

 7. Lieve Georgette, Cabeth, Johanna en Hans,

  Ik kon helaas geen afscheid nemen.
  Ik kon helaas niet nog een keer bij Rinus zijn.
  Maar ik denk aan jullie in deze moeilijke tijd
  Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van je dierbare man en jullie lieve vader.
  Koester de herinneringen die altijd zullen blijven.

 8. De hartelijke gastvrijheid van Rinus en Georgette draag ik nog warm in mijn hart. Rinus heeft voortijdig het huis verlaten. Op zijn eigen zo bescheiden manier. Wat zal het stil zijn. Veel sterke Georgette en de kinderen. Lieve groet van Janneke

 9. Verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte voor familie en vrienden

 10. Wat een vreselijk bericht. Ook wij hebben hele goede herinneringen aan Rinus. Heel veel sterkte voor de familie & vrienden.

 11. Zo graag had ik jullie landhuis willen fotograferen, maar het was prive geworden.
  Wat jouw man gemaakt heeft van dit landhuis en aanhangende historie, is zo puur puur mooi.
  Ik wens jou en de kinderen echt alle aaaaaaallllllleeee sterkte toe met het verlies van jullie man en pappa. Ik wens jullie dit toe vanuit het diepste van mijn hart, lieverdjes …..
  Blessings ………..

 12. Echt heel sorry voor , Cabeth , Georgette , Hans , en Johanna.
  Het was heel schokend , ik hoorde sterke verhalen van Rinus ik schrok daar super van..

  Nogmaals sterkte , Familie Dekker.

 13. Golfvrienden van De Greenhoppers eren een minzaam mens en golfmaatje.
  Namens alle mannen die in ons gezelschap hebben vertoefd, bedankt voor je nuchtere kijk op zaken en vriendschap.
  Gecondoleerd en sterkte voor Georgette, kinderen, familie en vrienden.

 14. Allereerst mijn oprechte deelneming aan Georgette, kinderen en overige familie. Sterkte.
  Als ik aan Rinus denk, denk ik aan een oprecht toffe peer, waarmee het fijn werken was, makkelijk je hart te luchten en en ook goed drinken. Rinus was in mijn ogen altijd relaxed (en als dat niet was, dan was er echt wat aan de hand), collegiaal, joviaal en wist in zijn kalmte altijd een goede oplossing te verzinnen. Rinus houdt voor mij geweldige herinneringen levend van uit de exacttijd van zo rond 1987 – 1992. En ook aan de gastvrijheid die hij en Georgette verschafte in die tijd aan het OD was onbetaalbaar.

 15. Ik kende je niet heel goed van dichtbij, maar toch raakt me dit!
  Gecondoleerd voor al jouw familie, vrienden en collega’s.

 16. Kan dit nieuws zelf moeilijk bevatten en kan me nauwelijks voorstellen wat dit verlies voor de naaste familie en vrienden moet betekenen. Ik heb jarenlang met Rinus mogen werken en ontzettend veel goede herinneringen aan Rinus en Georgette uit die tijd. Ik wens Georgette en de kinderen ongelooflijk veel sterkte in deze ongetwijfeld zware tijd.

 17. Dag lieve Rinus, ik bewaar veel goede herinneringen aan de tijd vanaf 1988 dat wij samen hebben gewerkt aan het E-Salaris product van Exact. Ik heb veel van je geleerd, met je gelachen en gedronken en gevierd. We verliezen een mooi mens. Ik wens zijn naasten alle sterkte toe in dit zo zware en oneerlijke verlies.

 18. Veel sterkte voor de familie, na een strijd veel te jong. Onwerkelijk om zo’n goede vriend te moeten missen.

 19. Onwerkelijk! Veel sterkte gewenst voor familie, vrienden en bekenden.

 20. Sterkte gewenst voor de familie en vrienden.

 21. Sterkte voor alle familie. Veel te jong! Jammer dat ik hem niet ben tegen gekomen op Curaçao. Heb 3 jaar gewerkt bij exact en had regelmatig contact met hem. Goede herinneringen aan hem.

 22. Gecondoleerd voor alle familie, vrienden, collega’s

 23. Ik huil omdat ik weet dat je gevochten hebt…ik glimlach om de herinnering die je bij mij achterlaat