• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In de Staten vindt maandag een spoeddebat plaats over de beschuldigingen van minister van Financiën George Jamaloodin aan het adres van de PAR. De PAR zou een illegale transactie hebben ontvangen van de Landsloterij. Statenvoorzitter Ivar Asjes wil het rapport van SOAB over de transactie bespreken.

Het bedrag van 308.370 gulden zou de partij gebruikt hebben voor hun laatste verkiezingscampagne. Jamaloodin zal het rapport van accountantscontroleur SOAB toelichten en vragen beantwoorden die wellicht zijn ontstaan rondom deze kwestie. De PAR krijgt ook de gelegenheid om zichzelf te verantwoorden.

6 reacties op “Spoeddebat illegale transactie”

 1. Je mag geen slechte daden vergelden met andere slechten daden. Niet omdat Asjes vermeodelijk iets slechts heeft gedaan, mag PAR dat ook doen. Beiden moeten opgelost worden. PAR is speciaal opgericht om deze praktijken uit de lucht te halen en dat is erger.

 2. Spoeddebat kan beter gaan over de regeerprogramma! illegale transacties kan je gewoon een rechtzaak aanspannen (ze durven geen rechtzaak komen ze zelf ook in de problemen).

 3. De PAR (of de stichting) heeft het geld teruggestort. Dat kan je van ASJES niet zeggen!!!!!

 4. Is er voor Asjes nog iets te bespreken, laat deze “zeer integere” politicus eerst zijn onterecht gekregen gelden teruggeven aan de bevolking van Korsou.
  De pot verwijt de ketel…….enz.

 5. ze hebben allemaal boter op hun hoofd en heel diepe zakken

 6. Asjes, is dat niet die man die ten onrechte onze belastinggeld heeft geind en nu weigert dat terug te geven ?