• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft weer een druk weekend achter de rug. Vier verdachten werden aangehouden in verband met een overval op 23 januari bij Marie Pampun. Ook rekende de politie een jongen in die verdacht wordt van een overval aan de Uteweg en moesten zij uitrukken naar Koraal Specht voor een schietpartij.

Rond 05:15 uur zaterdag heeft de politie bij een inval in een huis aan de Granaatappelweg op Dominguito drie verdachten aangehouden. Een vierde verdachte werd aangehouden bij een huis aan de Kaya Stila in Koraal Specht. Zij zijn vermoedelijke betrokken bij een brute overval van een koppel dat geparkeerd stond op de pier van Marie Pampun op 23 januari.

Inbraak
Zaterdagavond heeft de politie een zestienjarige jongen aangehouden bij de Santa Rosaweg. Hij wordt ervan verdacht een inbraak te hebben gepleegd samen met een andere man aan de Uteweg eerder die dag. Daarbij had hij het dienstmeisje van het huis bedreigd met een vuurwapen en haar vastgebonden. Het duo ging er met een flinke buit vandoor. De andere verdachte is nog niet opgepakt.

Schietpartij
’s Nachts moest de patrouille uitrukken omdat een 26-jarige vrouw aan de Kaya Lantera door iemand in een langsrijdende auto was beschoten. Ze werd geraakt in haar linkerenkel. Na medische behandeling in het ziekenhuis mocht ze weer naar huis. De recherche onderzoekt de zaak verder.

www.versgeperst.com