• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ons eiland houdt de gemoederen in de Nederlandse politiek flink bezig.  Eerder deze maand riepen de SP en het CDA minister Donner al op het matje over de ontwikkelingen op Curaçao. Daarnaast heeft de PVV gisteren vragen gesteld over wateroverlast in de ‘militaire wijk’ Jongbloed.

De militairen zouden door overstroomde afvoerputten letterlijk tussen de drollen hebben gestaan. De vakbond van militairen (ACOM) wil dat Defensie structurele maatregelen treft om de wateroverlast die militairen en hun gezinnen in Jongbloed hebben ondervonden effectief aan te pakken.

Hans Hillen
PVV-leden Marcial Hernandez en Eric Lucassen willen weten welke maatregelen de minister van Defensie Hans Hillen tegen de wateroverlast heeft genomen. Daarnaast willen ze onder meer weten waarom Defensie niet meer aandacht heeft besteed aan de ondergrondse afvoervoorzieningen en hoe het momenteel met de overlast en de schade staat. Het is nog niet bekend wanneer de minister antwoord geeft op de vragen van de PVV’ers.

3 reacties op “PVV stelt vragen over militaire wijk”

  1. Wel apart dat Lucassen, die zelf bekend staat om het in urineren in brievenbussen van andere mensen, zich nu druk maakt om de drollen in Jongbloed.

  2. wel goed dat PVV (pvda stemmer) zelfs in Curacao zich druk maakt om de gezondheid/ hygiene leefomgeving van de militairen! Hopelijk dat de regering op Curacao ook maatregelen gaat nemen om de bevolking te helpen!!

  3. Wat is ineens de interesse van de PVV op Curaçao?! Ohhhhh, alleen vanwege de militairen! Ik dacht dat ze juist blij waren dat de o zo criminele “antilianen” verzopen in hun eigen shit…Had van de PVV meer verwacht dat ze nu criminele Marokkanen en Turken naar Curaçao willen deporteren naar de wijken die onder de drollen hebben gestaan…