• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee toeristen zijn zaterdag overvallen bij Watamula. De man sprak de twee overvallers aan, omdat deze aan zijn auto zaten waarop hij door hen werd mishandeld. De man liep een kapwond op aan zijn hoofd en zijn vrouw brak haar enkel toen de mannen haar tas afpakten.

De overvallers gingen er met alle bezittingen van het toeristenpaar vandoor. Zij zijn naar het Sehos overgebracht voor behandeling van hun verwondingen. De politie heeft de verdachten nog niet gevonden.

Schietpartij
Op zaterdagavond moest de politie uitrukken voor een schietpartij op de Cas Coraweg. Een man werd in zijn auto beschoten door een onbekende dader. De dader reed in een rode auto. Het slachtoffer is naar het Sehos overgebracht voor medische behandeling.

6 reacties op “Toeristen overvallen op Watamula”

 1. Politie is bijna nooit te zien op westpunt, dus die rebellen kunnen hun gang gaan.
  Woon zelf al een jaar op het puntje van westpunt, en je merk gewoon, dat dit een achtergebleven gebied is, overheid doet hier bijna niets. Ook met nutsbedrijven is het bar en boos gesteld. Winkels zijn er niet te vinden. controle op de jeugd is er helemaal niet.
  Westpunt is toch een groot toeristies gebied, en dat moet je zeker als overheid beschermen.

 2. Heel erg jammer, ik denk dat deze schade idd onderschat wordt velen onderschatten de waarde van het toerisme op ons eiland het wordt de grootste peiler voor de economie. al denken vele dat we het van een afgeschreven raffinaderij uit de jaren 20 moeten hebben.
  In de regel wordt een positieve ervaring 3 tot 5 keer door verteld terwijl een negatieve ervaring 17 tot 19 keer gemeld. Diefstal gebeurt overal maar het geweld is heel triest en schadelijk, wellicht kunnen ze eens naar Aruba kijken die weten inmiddels alles van imago schade.

 3. @Jopie
  Dat geloof ik best, hoor.. Ik twijfel er ook niet aan. Alleen dienen deze overvallen heus niet als visitekaartje voor toeristen.. In dat opzicht vind ik het natuurlijk ook hartstikke jammer.

 4. @chantal.. lokalen worden ook net zo vaak beroofd hoor. tja politiek heeft andere prioriteiten en mensen houden hier hun mond..

 5. Vind het altijd jammer om te horen dat juist toeristen zoiets op het eiland moeten meemaken. De schade die hierdoor verricht wordt is immens! Wedden dat deze toeristen niet meer terugkeren???

 6. De politiek zal het wel weer vreemd vinden dat het toerisme omlaag blijft gaan