• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - InternetCURAÇAO – “Het accepteren van Flow als aanbieder van gratis internet voor openbare scholen is niet met kwade bedoelingen gebeurd”, zei minister Charles Cooper (Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Ordening) gisteren tegen vakbond Sitkom van UTS-werknemers. Dit meldt het Antilliaans Dagblad.

Bij UTS werden vraagtekens geplaatst nadat de regering besloot voor internetprovider Flow te kiezen als leverancier van gratis internet op openbare scholen en buurtcentra.

Niet afslaan
“Maar zoiets kun je niet afslaan”, zegt Cooper na een gesprek gisteren met een delegatie die tien vragen stelde aan de regering. Bij het gesprek was ook premier Gerrit Schotte kort aanwezig.

3 reacties op “Cooper spreekt met vakbond van UTS”

  1. @gerrit, UTS krijgt al sinds zijn begin subsidie van de overheid..

  2. Cooper en Schotte zijn echte Nederlanders! Als het gratis dan rennen ze 10x harder om een deal te sluiten. Was wel verstandig geweest om te wachten op een tegenaanbod van UTS. Lijkt me slim dat alle internetproviders naar de rechtbank stappen om ook subsidie van de overheid te bewerkstelligen. FLOW kan toch niet de enige zijn met subsidie?

  3. Op een gegeven ogenblik moet iemand “de rekening” gaan betalen en het zal me absoluut niet verbazen als dat de Curaçaosche bevolking zal zijn. Het gezegde, niets voor niets, zal ook hier weer de uiteindelijke waarheid zijn.