• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

tentoonstelling.jpgCURAÇAO – Op het terrein van de Santa Famiakerk vindt deze week een expositie plaats met werk van drugsverslaafden. Iedere vrijdag werken de verslaafden aan de creaties. “Een moment waardoor veel cliënten naar uit wordt gekeken”, aldus een medewerkster van stichting Nos t’ei pa yuda.

De expositie is deze week tussen 09.00 uur en 15.00 uur te bekijken. “Door deze inkomsten bekostigen ze bijvoorbeeld zelf de bus tijdens uitstapjes. De cliënten zijn erg trots als ze dat zelf kunnen betalen.” Ook gaat de opbrengst naar materiaal voor de handwerkzaamheden. 

Levensstijl
‘Nos t’ei pa yuda’ bekommert zich om de drugsverslaafden: “Ze kunnen hier lekker douchen, krijgen schone kleren en krijgen te eten. Het zijn mensen die fouten hebben gemaakt in hun leven, maar die wij toch een zo goed mogelijke toekomst willen bieden. Dat proberen we door met ze te praten over manieren om hun levensstijl te veranderen.” Ook houdt de stichting zich bezig met de beperking van overlast van drugsverslaafden op Curaçao.

1 reactie op “Expositie werk van drugsverslaafden”

  1. Goede dag, kunt u mij in contact brengen met Broeder Theo van Nos t’ei pa yuda? Liefst per mail, ik ben namelijk op zoek naar een goede vriendin die van uit Nederland bij hem vrijwilligers werk is gaan doen en met wie ik het contact verloren ben.
    Hopende dat u mij kunt helpen, bij voorbaat dank.

    Met vriendelijke groet, Peter Verkaik.