• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PAR-Statenlid Anthony Hollander maakt zich zorgen over de illegale constructie die gaande is op de Caracasbaai. Daarom heeft hij in een brief een reeks vragen gesteld aan minister Charles Cooper van Verkeer,Vervoer en Ruimtelijke Planning. 

Op de Caracasbaai is een grote fundering gelegd, waarvan niet duidelijk is wat de bestemming is. “De controle op het verdelen van terreinen door de overheid is heel belangrijk”, legt Hollander uit in zijn schrijven aan de pers. “Als iemand van de overheid toestemming krijgt om te bouwen op een strategisch terrein als de Caracasbaai moet er een doel zijn dat in het voordeel is van de bevolking.”

Toestemming
Volgens Hollander moet een situatie waar er sprake is van een illegale constructie in toekomst vermeden worden. Het Statenlid wil van Cooper weten of de regering toestemming heeft verleend hiervoor. Als dit zo is, wil Hollander graag inzage hebben in de documenten die met dit project te maken hebben. Als de overheid geen toestemming heeft gegeven wil hij weten welke maatregelen de minister gaat treffen.

Antwoord
Het Statenlid hoopt op een bevredigend antwoord van minister Cooper. Hij sluit zijn brief dan ook af met de zin; ‘daar wij sinds 10-10-10 een hoeveelheid aan brieven aan de regering hebben gestuurd en hier niet één van beantwoord hebben gekregen, hopen wij dit keer op een snel antwoord.’

Illegale constructie te Caracasbaai

3 reacties op “Hollander betwijfelt constructie Caracasbaai”

 1. DON’t ask don’t tell……

 2. Statenlid kan toch even langsgaan bij Domeinbeheer? Voor 25 gulden beantwoorden ze uw vragen! Daarvoor gaat u toch niet wachten op antwoord van Cooper? Hollander ga op onderzoek en ga niet achterover leunen in uw stoel!! Antwoord krijgt u toch niet.

  Geknipt en geplakt:
  Bureau Domeinbeheer is verantwoordelijk voor het resultaatgebied Overheidsgronden en Panden

 3. Wow, wat een corrupt zootje is het toch, die politiek hier.