• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest het afgelopen weekend een aantal keer optreden. Er gebeurden meerdere auto-ongelukken, er werd een man dood aangetroffen in de Zaantjessteeg en was er een schietpartij tussen twee ruzieënde kennissen.

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie melding van een vechtpartij op de Daimariweg. Ter hoogte van een snèk hadden twee jongens, kennissen van elkaar, ruzie en werden er enkele schoten gelost. In eerste instantie dacht de politie dat het om een steekpartij ging, maar bij aankomst lag één van de jongens op de grond met een schotwond in zijn voet. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Dode aangetroffen
Ook kwam er gister een melding binnen van een 32-jarige man, Riglen Borgschot, die dood in zijn auto in de Zaantjesteeg in Otrobanda lag. De man had meerdere schotwonden. Het is nog niet bekend waarom het slachtoffer vermoord werd. Wie tips heeft voor de politie kan bellen naar 866 6218, 866 6219 of 911.

Scooterongeluk
Twee personen op een scooter raakten gisteren gewond na een botsing met een pick-up op de Kaminda George Willems. Uit nader onderzoek bleek dat de scooter de pick-up wilde passeren, maar dat de pick-up op het laatste moment links afsloeg. De chauffeur van de scooter had een helm op en raakte gewond aan zijn linkerschouder en linker bovenbeen. De medepassagier had geen helm en liep ernstig hoofdverwondingen op en raakte buiten bewustzijn.

Ongeval richting Westpunt
De politie startte tevens rond 01.19 uur vannacht een onderzoek naar een botsing op de Weg naar Westpunt, waarbij twee gewonden vielen. Uiteindelijk bleek dat een pick-up die richting de rotonde Zegu reed, frontaal tegen een personenauto botste die uit de tegengestelde richting kwam. De reden hiertoe is nog onbekend. De chauffeur van de personenauto moest door de brandweer uit de auto worden gesneden en werd met spoed naar het Sehos gebracht.

www.versgeperst.com