• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een delegatie van de Junior Chamber International (JCI) heeft met Premier Gerrit Schotte en de minister van Economie, Nasser El Hakim, gepraat over de aankomende conferentie van het JCI op Curaçao. Deze conferentie is erg belangrijk voor het eiland en haar economie.

JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar. De Amerikaanse conferentie van het JCI is voor leden in het gebied tussen Argentinië tot Canada, waar de Caribbean ook onder valt. Elk jaar organiseert JCI vier persconferenties in dit gebied. In 2009 heeft Curaçao de organisatie toegewezen gekregen voor de conferentie van 2011.

Partner
JCI ziet de overheid als belangrijkste partner voor het organiseren van deze conferentie. Tijdens de ontmoeting heeft de delegatie de kans gekregen om uit te leggen wat de conferentie inhoudt en welke activiteiten er worden georganiseerd. Al ruim 400 leden hebben zich geregistreerd voor de aankomende conferentie. Zij verwachten tussen de 800 en 1000 bezoekers.

Eer
Voor JCI Willemstad en JCI Dutch Caribbean is het een grote eer om de conferentie te organiseren mede omdat zij dit jaar hun 50-jarig jubileum vieren. Het is precies 20 jaar geleden dat de conferentie op Curaçao plaatsvond. Candice Henriquez, president van de JCI, Luzayra Boutisma, directeur van de conferentie, Valerie Waller Diemont-Rhuggenaath, penningmeester en Maharo Isenia, logistieke directeur, waren aanwezig bij het gesprek.

www.versgeperst.com