• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Politiek is lang niet voor iedereen interessant. Vooral jongeren kunnen zich niet altijd vinden in de lappen teksten en formaliteiten die ermee gepaard gaan. De Young People Foundation (YYP) spoort deze jongeren aan om zich toch in te zetten voor de politiek. Zij roepen hen op de organisatie te helpen.

Via een mail vraagt de jongerenorganisatie om meer steun. “Als je gelooft in onze zaak, draag je een steentje bij. Wij geloven dat de politieke kracht van jongeren nodig is om voor veranderingen te zorgen in de samenleving. Wij kunnen de politiek veranderen.”

Kloof
De organisatie is niet per sé op zoek naar bestuursleden, maar ook naar mensen die hand-en spandiensten willen verlenen. YYP wil de kloof tussen politiek en de jeugd dichten. Tijdens de laatste verkiezingen organiseerden zij debatten en live discussieprogramma’s.

3 reacties op “Meedenken over politiek”

 1. ik ben het met Jerrel eens,
  in NL is het ook vaak niets qua politiek, maar hier is nhet echt verschrikkelijk.
  het gaat niet alleen om zakkenvullen, maar de politici zijn ook erg onder de indruk van hun eigen belangrijkheid.
  het is echt walgelijk om te zien dat het ze hier al 30 jaar is gelukt om het volk hier dom te houden.
  hadden we maar een soort Mike Eman hier op het eiland, want ik denk dat het op Aruba nu weer aardig op de rails gaat komen.
  deze man probeert de mensen samen te brengen ipv te verdelen.
  hier is het verdeel en heers………

 2. Meedenken over politiek wordt op Curacao niet gewaardeerd. Zie de uitspraken van (ex)-politici: “Je moet ze (het volk) dom houden”.
  Daar gaat het om op Curacao…het volk dom houden, liegen, bedriegen en zakkenvullen. Dan is het geen wonder dat de interesse en het meedenken over politiek tot een absoluut minimum is gedaald. Hoe kan je nu iets van politici verwachten die liegend, bedriegend, zakkenvullend en vechtend over het eiland en daarbuiten rollebollen. Zijn dit de bestuurders die de bevolking vertrouwen moeten geven in een goede toekomst?? Laat me niet lachen. Helaas voor de bevolking van Curacao: Ikke ikke ikke en de bevolking kan stikken.

 3. Politiek is leuk voor mensen die corrupt willen worden..