• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er lijkt maar geen einde aan de overvallen en diefstallen te komen de laatste tijd. De politie heeft deze week weer een aantal verdachten opgepakt die mogelijk zijn betrokken bij diverse autodiefstallen. Beiden zaken lopen nog.

Een 31-jarige vrouw werd afgelopen woensdag rond 12.40 uur aangehouden. Dit gebeurde in de buurt van een school in de wijk Sta. Maria. De vrouw wordt er van verdacht betrokken te zijn bij diverse autodiefstallen in de maanden juli, augustus en september vorig jaar.

Tweede verdachte
Ook pakte de politie dezelfde dag rond 16.00 uur een 30-jarige man op in Sta. Rosa. De politie verdenkt hem ervan medeplichtig te zijn geweest aan een autodiefstal die eerder deze maand plaatsvond. De afdeling ‘Joyriding’ van de politie onderzoekt beide zaken verder.

4 reacties op “Nieuws van de politie”

 1. Geef de politie eerst maar eens goede auto’s zodat ze op de meldingen kunnen afgaan. Afgelopen week was dit niet mogelijk omdat de auto’s kapot waren.
  Als je boeven wilt vangen moet je wel het juiste gereedschap hebben!!!!!
  Maar kennelijk heeft dit geen prioriteit bij de regering. Wat wel prio heeft is een nieuwe naam voor de UNA en het PSC. en een eigen radiozender.. waar je als klein land groot in kan zijn!!!

 2. Waarom zou je ook gewoon van 8 tot 5 werken? gewoon lekker uitslapen en mensen beroven.. levert je meer geld op!

 3. December en Januari zijn ook dure maanden.

 4. En afgelopen nacht was het helaas raak bij Miles Jazz Cafe… Sterkte Jongens!