• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Minister van Onderwijs curacaoCURAÇAO – Oud-minister Omayra Leeflang weigerde haar beschuldigingen omtrent seksuele intimidatie tegenover René Rosalia te rectificeren. Zij had hiervoor 24 uur gekregen, maar de oud-directeur van Kas di Kultura heeft niets gezien. De twee zullen elkaar hoogtswaarschijnlijk binnenkort voor de rechter treffen.

Wereldomroep vermeldt op haar website dat alles er nu op wijst dat Leeflang voor de rechter wordt gedaagd voor haar beschuldigingen tegenover de oud-directeur tijdens haar radioprogramma Ata Palabra. De oud-minister wilde haar beschuldigingen niet herhalen en gaf aan dat het op de website van Ata Palabra staat en voor iedereen te beluisteren is.

Reactie advocaat
Rosalia’s advocaat Marius Römer laat weten dat Leeflang haar beschuldigingen zijn gebaseerd op vaagheid, ‘het van horen zeggen door één werkneemster’. “Dit terwijl zeker 26 van de ongeveer 30 werknemers zeggen dat er geen sprake is geweest van seksuele intimidatie”, aldus Römer tegenover RNW. Daarnaast is de oud-minister volgens de advocaat vooral bezig de regering ten val te brengen, zodat ze zelf weer aan de macht kan komen.


4 reacties op “Leeflang voor de rechter”

 1. al zeggen 99 van de 100 van niets te weten maar die ene overkomt het heb je dan geen recht van spreken meer omdat nu wel geld de meerderheid zegt?

  elk geval waar of niet waar onderzoeken en helderheid van zaken geven

 2. sexuele intimidatie…….hahaha wat is daaar zo sexueel aan optemerken … ( JAKKIE )

 3. Kas die Kultura laat de cultuur van Curaçao goed zien, eindigend bij de rechter.Hoop dat de rechter een onpartijdige uitspraak kan doen in dit spannende kromme verhaal!!!!

 4. Goed zo laat de waarheid maar uitkomen!