• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Oud-gedeputeerde van Infrastructuur, Anthony Godett, zegt dat zijn partij veel klachten heeft gekregen van automobilisten over de slechte staat van de wegen. De gaten in de weg zorgen voor veel schade en lekke banden. Hij raad de bevolking aan hun klachten te melden bij minister Charles Cooper.

De FOL merkt volgens de Amigoe op dat in de vorige regeerperiode de wegen op Curaçao in een veel betere staat verkeerden en er niet zoveel gaten waren. “Ondanks het feit dat er geen fondsen beschikbaar waren, zijn er toch nieuwe wegen aangelegd, zandwegen zijn geasfalteerd en gaten in het wegdek zijn gedicht in drie regio’s.”

Klachten
De FOL roept alle inwoners op bij klachten over het slechte wegdek in hun buurt  minister Cooper aan de Concordiastraat 24 te contacten.  “Wij roepen ook alle automobilisten die schade hebben geleden door het slechte wegdek, en dit kunnen bewijzen, op om bij de Dienst Openbare Werken (DOW) een klacht in te dienen.”

3 reacties op “Klachten wegdek naar Cooper”

  1. Ben nooit een groot fan van Godet geweest maar hij was niet van de bulldozers af te slaan. Er gebeurde onder zijn ministerschap in iedergeval wat aan de wegen. hij dacht zelfs aan fly-overs tegen de files het enige wat we aan Cooper hebben is Fly-aways van belasting geld. Well dure ambtenaren commisarisen en dat soort tuig maar geen daden.

  2. ja ze leggen wel een nutteloze rotonde aan bij caracas baai…. zonde….wat dat domme geintje wel niet kost !

  3. mag er aub een rotonde komen bij: dr. Maalweg/Bramendiweg kruising en bij de idiote afslag bij berg Altena op t hoekje bij de Chinees…als daar nou eens rotondes komen, zou het doorstromen, ipv een rotonde bij Caracasbaai ie helemaal niet nodig is!!!