• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Mijn gezondheid is nooit de reden geweest dat ik mijn functie niet meer kan uitvoeren”, meldt minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening, Norman Girigorie. “Over meningsverschillen binnen de partij praat ik pas als ik mijn functie heb neergelegd.”

Pueblo Soberano (PS) heeft een paar keer aangegeven dat de minister in verband met gezondheidsproblemen vervangen zal worden door Lia Willems. “Ik heb na een lange en intensieve inwerkperiode 2 dagen vrij genomen om bij te komen, maar ik was niet ziek”, licht Girigorie toe. De minister wil binnenkort een persconferentie houden om zijn kant van het verhaal te vertellen, meldt het Antilliaans Dagblad.

Buitenstaanders
“Er zitten teveel ambtenaren in PS en men staat vaak niet open voor ideeën van anderen die uit het bedrijfsleven komen”, meent Girigorie. “Men is te vaak geneigd te zeggen dat anderen het overheidsveld niet kennen en dus geen beeld of mening kunnen vormen, terwijl juist buitenstaanders een frisse invalshoek kunnen bieden.”

Onafhankelijkheid
Girigorie is sinds 2005 lid van PS. Nadat zijn eigen partij Kambio Rapido (KaRa), die als hoofddoel de onafhankelijk was Curaçao nastreefde, geen zetels behaalde, sloot hij zich aan bij de PS. “Zij hadden het er toen nog over dat Curaçao een vrij geassocieerd lid van Nederland moest worden, maar ik heb ze overtuigd dat we moeten gaan voor onafhankelijkheid.”

3 reacties op “Girigorie niet arbeidsongeschikt”

  1. En de burgers op dit eiland worden maar voorgelogen. Zouden ze dat nou echt niet in de gaten hebben??? Mensen word wakker uit jullie droom die PS heet!!!!

  2. Met geduld komen we wel achter de waarheid…..

  3. Lijdt ik nu in aan een vergevorderd stadium van seniliteit of begrijp ik het gewoon niet. De PS zegt dat minister Girigorie zijn ambt niet meer kan uitvoeren en heeft Willems-Martina voorgedragen als zijn opvolger. Minister Girigorie weet van niks.Zitten er straks twee ministers op dit ministerie ? Ach gewoon een stoel bij schuiven of is het tijd voor een quickscan?