• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Afvalverwerkingsbedrijf Selikor zet de rechtszaak tegen Statenvoorzitter Ivar Asjes voort. Asjes’ advocaat Quincy Carrega, diende eerder een verzoek tot een schikking in, maar deze werd door Selikor afgewezen. De zaak wordt daarom deze week weer voortgezet, meldt het Antilliaans Dagblad.

De slepende zaak tussen het afvalverwerkingsbedrijf en de Statenvoorzitter ontstond na een uitbetaling van het salaris van Asjes, die destijds nog directeur van Selikor was. Asjes ontving 99.000 gulden voor zijn werkzaamheden bij het bedrijf, maar niet veel later werd zijn benoeming tot directeur ongeldig verklaard. Selikor wil het bedrag daarom terugvorderen en liet beslag leggen op de woning en bankrekening van de Statenvoorzitter.

6 reacties op “Selikor procedeert verder”

 1. Gelukkig dat Selikor doorgaat met procederen! Asjes heeft een gat in zijn hand, dat wordt lekker in bak zitten.

 2. Iemand die in zulke zaken blijft door produceren mag geen statenvoorzitter zijn. Dat moet iemand zijn die het voorbeeld geeft.. Wel duidelijk wie de vriendjes zijn van Wiels. verkrachters en corrupte mensen.. en dan onafhankelijk willen worden..

 3. Selikor, door blijven gaan. Tot aan hoger beroep toe.
  Dit is werkelijk te gek voor woorden!

 4. Waarom schikken als je rechtmatig je “salaris” hebt ontvangen??? Deze man die nu als statenvoorzitter door het leven gaat en lid is van een partij die de ene na de andere leugen verspreidt (oliecontracten, sexuele intimidatie, 100% controle enz. enz.) verdient het niet politicus genoemd te worden. Heeft alleen verstand van het binnen zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk geld te verkrijgen. Zie de uitgaven met een creditcard die niet van hem was, zie nu weer dit onderwerp enz. enz. De kiezers zullen bij de volgende verkiezingen voorgoed afrekenen met deze zakkenvulles en leugenaars.

 5. Tijd dat die dikkop met z’n idiote plannen een lesje in ethiek krijgt.

 6. meneer Asjes is duidelijk gek op centjes, zelfs als hij er geen recht op heeft.
  wat dat betreft is hij een politicus die het verkeerde voorbeeld geeft …
  toch van de PS, ik dacht dat zij de graaipolitiek zouden aanpakken???
  ik zal me wel vergissen…