• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “We zien elkaar voor de rechter”, dat is de reactie van Omayra Leeflang op de rectificatie-eis van René Rosalia. Leeflang sprak in haar radioprogramma Ata Palabra over de beschuldigingen van seksuele intimidatie aan het adres van Rosalia.“Ik sta achter mijn verklaring en daar verander ik niets aan.”

Minister van Onderwijs, Cultuur en Sport, Rosalia heeft gisteren via zijn advocaat Marius Römer een brief gestuurd naar oud-minister Leeflang waarin hij een rectificatie van haar uitspraken eist. Doet ze dit niet, dan wil hij bewijzen zien van haar om de beschuldigingen van seksuele intimidatie te rechtvaardigen.

8 reacties op “‘Ik sta achter mijn verklaring’”

 1. Wie betaalt die rechtzaak die Rosalia heeft / gaat aanspannen eigenlijk??? Ik mag toch aannemen dat hij dat uit eigen zak doet en niet de regering of de Kas di Kultura daar voor op laat draaien. Maar ik zal er wel nast zitten. De kosten komen natuurlijk zoals het een goed bestuurder betaamt voor rekening van de gemeenschap.

 2. “Ik blijf bij mijn verklaring” is iets anders dan met bewijzen komen en daar zitten we toch wel op te wachten. Mocht het zo zijn dat er sprake is van sexuele intimidatie dan dient dhr. Rosalia direct van het politieke toneel te verdwijnen en opgesloten te worden in de van een nieuwe exotische naam voorziene Koraalspechtgevangenis.

 3. @You Korsou; De issue heeft veel met elkaar te maken. Nu blaast ze hoog van de toren omdat het een minister is. Maar in haar regeer periode drukte ze een wet door tegen kindermisbruik, “deze wet werd zelfs naar haar vernoemd, de zogehete Wet Leeflang”. In de hele periode gebeurde er niets maar dan ook niets tegen dit misbruik en verdween alles in de doofpot of erger in de kliko. Nu er een minister ter sprake komt, komt het haar juist goed uit om hoog van de toren te blazen. Want laten we eerlijk zijn, Het volk koos en het volk gooide haar PARtij aan de kant. Nu door zoveel mogelijk met modder te gooien hopen ze de publieke opinie van het volk hun kant op te krijgen. Of dat lukt is een 2e. Mevrouw Leeflang schreeuwd alles bij elkaar zolang dat maar gaat om deze regering onderuit te halen.

  Daarom mijn issue; hoe zit het met de wet op het kinder misbruik. Een aantal malen heb ik haar gevraagd en nog enkelen, maar NOOIT en dan ook NOOIT komt er een antwoord.

 4. Ben even de draad kwijt door die opmerking van een zekere “Nick”, wat heeft een wet tegen kindermisbruik (so wie so een uitstekend initiatief) te maken met de toon van Leeflang in deze “sexueele intimidatie” affaire ? Of pobeert hij/zij de issue te vertroebelen ?

 5. Snap overigens niet dat er medewerksters zijn die het tegendeel beweren. Bang voor hun baantjes ofzo.
  De PS begint in grote lijnen steeds meer op de PVV te lijken. Het is dat er nog geen brievenbuspissers (Lucassen PVV) kopstoters (Hernandez PVV) wapenstokrammers (Brinkman PVV) bij zijn, maar je weet het maar nooit met dit soort clubjes.

 6. Het enige wat men van de PS hoort zijn leugens en insinuaties die op geen enkele wijze met bewijzen ondersteund kunnen worden. Ik hoop dat mevr. Leeflang het bewijs heeft zodat het voor eens en voor altijd duidelijk wordt dat ook Rosalina in het PS-rijtje van leugenaars geplaatst kan worden, voor zover hij daar nog niet in stond.

 7. Doet ze dit niet, dan wil hij bewijzen zien van haar om de beschuldigingen van seksuele intimidatie te rechtvaardigen aldus Rosalia. Nou, put your money where your mouth is, begin een rechtzaak en de belastende bewijzen worden aan de rechter overhandigd. Waar Rosalia het recht vandaan denkt te halen om van Leeflang te eisen dat zij hem die bewijzen toont, is mij een raadsel.

 8. Dit is de toon van Leeflang. Maar vraag haar eens hoe het zit met de wet op en tegen kinder misbruik. Ze wist deze wet snel door te drukken en het kreeg zelfs haar naam “de Wet Leeflang”.
  Onze vrouwen mogen geen slachtoffer worden van seksuele intimidatie maar onze kinderen mogen ook geen slachtoffer worden van misbruik.
  De kinderen staan vaak machteloos in deze, de volwassen vrouw heeft nog steeds een eigen wil, zij kan zeggen NEE, een kind niet.