• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het rommelt al een tijdje bij Kas di Kultura. De voormalige directeur en tevens huidig minister van Cultuur, René Rosalia, wordt onder andere beticht van seksuele intimidatie. Kortom, veel geruchten omringen de minister. Versgeperst.com ging daarom de straat op met de vraag: Moet Rosalia aftreden?

Sabrina (29) vindt van niet. “Er moet bewezen worden dat de klachten waar zijn. In dat geval moet hij natuurlijk aftreden. Maar het is erg gemakkelijk om een belangrijke persoon als een minister te beschuldigen van zulke klachten om zijn naam door het slijk te halen.”

Niet thuis
Haar vriendin Cari (28) is het met haar eens. “Iedereen is onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. Rosalia komt erg zelfverzekerd over dus ik vind het moeilijk in te schatten of hij tot zoiets in staat is. Maar mocht het toch zo zijn, dan hoort hij niet thuis in de politiek.”

Schandalen
De 36-jarige George is er helemaal klaar mee. “Ik vind zeker dat hij moet aftreden. Niet alleen door dit akkefietje maar ook door het gedoe bij het Omega College. Hij komt te vaak in opspraak en zo komt de regering niet betrouwbaar over. Minder schandalen alstublieft!” De 38-jarige Henry is minder fel. “Het is een beetje frustrerend dat de minister vaker negatief dan positief in beeld komt. Wanneer gaat hij nou regeren? Aftreden vind ik een beetje heftig, maar hij moet nu wel aan het werk voor het land.”

1 reactie op “‘Minder schandalen alstublieft!’”

  1. Aftreden alleen om schandalen lijkt me wat voorbarig. dan kanje politici te makkelijk wegpesten door redu.
    Maar als het waar is…
    Maar vanuit de gevangenis kan je ook niet regeren.