• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Alison Hinds sluit succesvol zeilweekend afCURAÇAO – Zwaaiende doekjes, springende mensen en swingende heupen. Alison Hinds maakte van de afsluiting van de eerste Heineken Regatta Curaçao een bruisend feest. Ruim 1800 bezoekers kwamen naar de Kleine Werf om de heupen eens lekker los te gooien. 

Kwam zaterdag het publiek nog niet direct af op de zeilrace, zondag stroomden de terrassen al vroeg vol. Vooral zondagavond was er rond de Annabaai genoeg te beleven. Op het Brionplein warmde de Broche Dance Academy de bezoekers al goed op met hun strakke dancemoves en aanstekelijke muziek. Het publiek mocht ook een dansje wagen, maar verbleekte natuurlijk bij de professionele danseressen.

Alison Hinds
Het publiek kwam zondagavond goed los bij Alison Hinds. Ze maakte er een echte show van en kreeg het publiek lekker mee. Haar aanstekelijke uitroepen volgend, bewoog het publiek van links naar rechts. Heineken directeur Jurriaan van’t Hoff was tevreden en keek van een afstandje naar het feestende publiek. ”Ik ben aan het genieten. Na heel de dag gepraat te hebben is het een feest om hier rustig naar te kijken.” De organisatie beschouwt de eerste Heineken Regatta Curaçao als een succes.

Geen incidenten
Het Heineken dorp op de Kleine Werf trok meer bezoekers dan zaterdag. Enkele particulieren kwamen met hun jacht of zeilschip aan de kade liggen of volgden de races op het water. Jurylid en trainer Jildert Koopman had het dan ook druk met het waarschuwen van de kinderen en de kapiteins op de plezierjachten. “De kinderen die nu wedstrijd racen hebben alleen oog voor de wedstrijd, zij zien niet de gevaren van de grotere boten.” Ook de grote olietankers die de haven uit moesten zorgden voor wat onhandigheid. Toch waren er behalve een paar zonnesteken geen ongelukken en had de kustwacht een rustige dag.

Regatta live!
Er was een hoop te beleven bij de Regatta. Versgeperst.com-verslaggevers Nick en Wendy deden het hele weekend van 11.00 uur tot 18.00 uur live verslag samen met Dolfijn FM. Bekijk alle foto’s en luister hieronder naar de highlights van de eerste Heineken Regatta Curaçao.

Lees meer:
Regatta Curaçao een eitje voor de D-Trip

www.versgeperst.com