• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - DrugsCURAÇAO – De politie heeft gistermiddag een grote drugsvangst gedaan bij Caracasbaai. In totaal werden vijf personen aangehouden, en twee vissersboten en een grote hoeveelheid cocaïne in beslag genomen. Later op de dag deden agenten ook invallen bij verschillende huizen.

Rond 14.00 uur heeft de politie, onder leiding van het Openbare Ministerie, twee boten onderschept op het moment dat deze de Caracasbaai binnen kwamen. De agenten hadden informatie binnengekregen dat de twee boten ’s ochtends cocaïne hadden opgehaald in de buurt van Klein Curaçao. Uit onderzoek zou ook blijken dat het om een drugsbende gaat die internationaal opereert.

Aanhoudingen
Op de boten werd in totaal 17 kilo cocaïne aangetroffen. De drie bemanningsleden (28, 37 en 42 jaar) werden direct door de agenten aangehouden. Later op de dag werden twee andere mannen (47 en 56 jaar) opgepakt. Zij worden verdacht van het organiseren van een drugstransport. De politie denkt dat de vijf mannen bij een internationale bende horen die drugs vanuit Colombia via Venezuela naar Curaçao smokkelt. De drugs gaan daarna waarschijnlijk naar Nederland.

Inval
Agenten hebben ook invallen gedaan bij verschillende woningen in Weto, op de Kortijnweg en de Kaya Bazjan Karpata. Hier werden verschillende computers en apparatuur in beslag genomen.

1 reactie op “Drugsvangst bij Caracasbaai”

  1. DE POLITIE MOET DE CRIMINALITEIT ONDER CONTROLE KRIJGEN.

    IN HET BELANG VAN VOLK EN TOERISME IS HET VAN ESSENTIEEL BELANG DAT NOU WERKELIJK DE CRIMINALITEIT DE KOP WORDT IN GEDRUKT.