• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Zesde peilingCURAÇAO – Bij de zesde peiling krijgt Lista di Kambio nog steeds 39 procent van de stemmen. De PAR staat op de tweede plaats met 24 procent van de stemmen, zij is één procent gedaald. Pueblo Soberano volgt met 15 procent aan aanhangers, een stijging van één procent.

  Bij de zesde peiling zou Lista di Kambio zes zetels krijgen, de PAR behaalde er vier. De PNP en Pueblo Soberano zouden beide twee zetels krijgen. De FOL kreeg deze peiling niet genoeg stemmen om de kiesdrempel te halen. Hierdoor verloor zij haar zetel, die zij de vorige peiling nog wel had. De PPE, MSI en DP hebben ook niet genoeg stemmen behaald om een zetel te krijgen in de peiling.

  Minister-president
  Emily de Jongh-Elhage (PAR) is nog steeds de populairste kandidaat voor het minister-presidentschap. Zij kreeg de meeste stemmen met zestien procent. Op de tweede plaats kwam Charles Cooper (Lista di Kambio) met acht procent van de stemmen. 56 procent van de respondenten wist nog niet wie hij als nieuwe minister-president zou willen.

  www.versgeperst.com