• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het was een drukke oud & nieuw voor de politie en hulpdiensten op Curaçao. Agenten kregen meldingen van auto-ongelukken, een huis dat in de brand stond, diefstal in een winkel in Otrobanda en van een man die ziek op straat lag.

Het eerste verkeersongeluk gebeurde vrijdagavond op de Rooseveltweg.  Een truck probeerde een illegale ‘U-turn’ te doen en raakte een andere auto. De chauffeur van de auto raakte lichtgewond en moest door medewerkers van de ambulancedienst behandeld worden. Het tweede auto-ongeluk gebeurde kort daarna op de Julianabrug. Drie auto’s botsten tegen elkaar, één persoon raakte daarbij gewond. Het slachtoffer werd per ambulance naar het Sehos gebracht.

Huis afgebrand
Agenten moesten vrijdagavond vlak voor de jaarwisseling naar de Cabo Verdeweg. Daar stond een houten huis in brand. De brandweer probeerde de brand nog te blussen, maar de woning is compleet afgebrand. De politie onderzoekt de zaak verder.

Diefstal in winkel
Vrijdagmiddag moest de politie uitrukken naar Otrobanda wegens diefstal in een winkel in een hotel. Bij aankomst kregen de agenten te horen dat twee manen de etalage met een hamer kapot hadden geslagen om vervolgens vier horloges te stelen. De zaak wordt verder onderzocht.

Gestolen scooter
Tijdens een patrouille gisteren op de Mahumaweg zagen agenten twee jongens een witte scooter duwen. De twee jongens probeerden direct te vluchten toen ze de agenten zagen. Een van de jongens werd aangehouden en wordt verdacht van het stelen van de scooter. Het voertuig werd 30 december op een parkeerplaats op de Seru Fortunaweg gestolen.

Man overleden
Gisterochtend kreeg de politie een melding van een man die ziek op de Koraal Spechtweg lag. Bij aankomst van de agenten had iemand de man al naar het ziekenhuis gebracht. De politie kreeg later te horen dat de 52-jarige Edgar Fernando Dollison bij aankomst bij het ziekenhuis al was overleden. Het is nog niet bekend wat er met het slachtoffer was gebeurd. De politie onderzoekt de zaak.

www.versgeperst.com