• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

sinterklaas.jpgCURAÇAO  – Nog maar 14 nachtjes slapen…en dan komt Sinterklaas naar Curaçao. Op zaterdag 22 november meert zijn pakjesboot aan in de Annabaai en kan het grote Sinterklaasfeest beginnen. 

Tijdens de intocht kunnen vroege vogels al vanaf half 7 ‘s ochtends terecht op het Brionplein. Daar draait een dj en kun je de Sinterklaaszenuwen al flink van je afdansen. Naar verwachting zetten de Sint en zijn pieten dan om half 9 voet aan wal.

Kentucky Fried Chicken
Tot 11 uur gaat het feest op het Brionplein verder, waarna de Sint over de pontjesbrug naar Punda loopt om vervolgens bij Kentucky Fried Chicken zijn buikje rond te eten. Daarna vertrekt het gezelschap naar Barber en brengt hij een bezoek aan Casa Manita. De Sint is daarna natuurlijk erg moe en zal zijn oogjes toe doen in het Breezes Hotel.

5 reacties op “Sinterklaas naar Curaçao”

 1. Leuk hoor dat de sint op curacao komt………..

  Vind je het inmiddels wel leuk Christine,na je reactie van 3 jaar geleden.
  Toen deed je zelf belachelijk,laat de kids plezier hebben en er naar uit kijken.
  Iedereen een fijne sinterklaas tijd.

 2. ik ben al 47 en vind het altyd evenleuk als de sint komt in nederland nu een hele verrasing voor mij op curacao ik kom zeker kijken en pepernoten vangen

 3. Laat de mensen, die dat willen, er toch in alle vrijheid (!) heerlijk van genieten! Vooral de zoete kindertjes 🙂

 4. het is niet belachelijk het feest an sinterklaas vieren op curacou het feest vieren we altijd heeeel uitgebruid op curacou vindt ik heel leuke feest voor oud en jong

 5. Belachelijk dat dit feest op Curacao gevierd wordt.