• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Voor het onderzoek naar een overval die plaatsvond op dinsdag 8 december bij Toko Alex Wong aan de Hispañolaweg, vraagt de politie om hulp bij de bevolking. De overval vond plaats om 20.30 uur, drie gewapende en gemaskerde mannen kwamen de winkel binnen.

De overvallers bedreigden de medewerker en dwongen hem tot het openen van de kassa. Toen dit het slachtoffer niet lukte, sloeg één van overvallers hem met zijn vuurwapen op het hoofd. De andere overvaller loste een schot in het plafond. Uiteindelijk kreeg het slachtoffer de kassa open en gaf het geld aan de overvallers, die vervolgens direct zijn gevlucht.

Verdachten
Van de drie verdachten zijn de volgende signalementen bekend. Verdachte 1, is een man met een normaal postuur. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Hij was gekleed in een roze sweater en een blauwe spijkerbroek. Hij droeg een zwart masker en was gewapend met een shotgun.

Verdachte 2, was ook gewapend met een shotgun en droeg een wit masker. Deze man is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een blanke huidskleur. Hij droeg een wit hemd en een spijkerbroek.
 
Verdachte 3 was gewapend met een revolver en droeg een zwart masker. Deze man is tussen de 1.65 en 1.70 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Hij was gekleed in een wit hemd met lange mouwen en een zwarte spijkerbroek.

Informatie doorgeven
De politie vraagt iedereen die iets verdachts heeft gezien of gehoord, of de daders uit de omschrijving herkent om deze informatie door te geven. Dit kun je doen door te bellen naar één van de volgende telefoonnummers: 911, 866-6124 of 866-6140. Anoniem bellen kan ook via: 108.

www.versgeperst.com