• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Was het in het verleden gratis parkeren op Hato, enige tijd geleden werd deze regel afgeschaft. Alleen de eerste tien minuten zijn nog gratis, daarna moet je je beurs erbij trekken. Nu is daar toch weer verandering ingekomen, maar wat staat daar tegenover?

Curaçao Airport Partners (CAP) meldt in het Antilliaans Dagblad dat er weer gratis gepakeerd kan worden op Hato, maar dat geldt niet voor iedereen. Alleen bezoekers die een aankoop doen van minstens 15 gulden in een van de winkels of in een restaurant hebben gegeten, mogen er een uur gratis staan. Parkeer je langer of koop je niets, dan moet er alsnog worden betaald.

Bewijs
Om te bewijzen dat je echt iets hebt gekocht of gegeten en dus recht hebt op het eerste gratis uur parkeren, moet je je aankoopbewijs, het inritkaartje en de coupon die je bij het afrekenen ontvangt, inleveren bij het uitrijden.

2 reacties op “Toch gratis parkeren?”

 1. Zaterdag 8 januari 2011 moest ik bij Insel Air op Hato een ticket kopen.
  Ondanks mijn kassabon van ongeveer $220 moest ik toch betalen.
  De man achter het loket zei dat deze regeling nog niet was ingevoerd…..

 2. Ik heb dit deze week geprobeerd, maar je krijgt geen coupon en als je je bonnetje bij het uitrijden aan de persoon in het hokje geeft zegt hij dat hij het ook gelezen heeft in de krant, maar verder van niks weet.

  Misschien een idee voor versgeperst.com om het eens uit te zoeken?