• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Naast Urvin Macaay en Edmiro Anita heeft nu ook de huidige minister van Sociale Zaken, Arbeid en Welzijn Hensley Koeiman zich aangemeld voor het leiderschap van de MAN. Koeiman is al zeven jaar lid van de blauwe partij.

De minister staat vooral bekend om zijn werk op Banda Bou en de sociale organisaties waar hij lid van is. Koeiman werd in het verleden al gepolst als leider van de MAN, maar besloot dit af te houden omdat hij zich eerst politiek wilde vormen. Nu is de minister er naar eigen zeggen klaar voor het leiderschap van de partij.

Nauw contact
In een reactie in Amigoe geeft Koeiman aan dat hij de MAN dichter bij het volk wil brengen. “Ik geloof in een partij die nauw in contact staat met het volk en functioneert aan de hand van ideeën die onder het volk leven.” De minister ziet zichzelf als een doener. “Ik ben bereid om alles te doen om een bijdrage aan de ontwikkeling van deze partij en de maatschappij te leveren.”

Stemmen
Bij de laatste verkiezingen stond Koeiman als vijfde op de kandidatenlijst van de MAN. Hij haalde toen 462 stemmen binnen. Na lijsttrekker Eunice Eijsden had hij de meeste stemmen op de MAN-lijst.

2 reacties op “Koeiman gaat voor leiderschap”

 1. Geachte Heer Koeiman,

  Via deze site en mail wil ik even mezelf aan U voorstellen en met alle respect wil ik u vragen of wij in contact mag komen voor het belang van onze Buurten en eiland.
  Ik regeer niet helemaal alleen op wat boven staat vermeld maar meer ook wat ik vandaag de 30-ste July 2011 in de Extra las. Het gaat over het samenbrengen van Onze Buurten. ik ben nu 1 maand hier in Curacao en dat is wat me werk in Nederland is en nog meer.
  Graag wil ik in contact komen met de Heer Koeiman. Ik hoop dat ik een kans mag krijgen om een Betekenis voor onze eilandje mag zijn.

  Met Vgr.
  M.Baars

 2. En zie, ik kom Eunice Eisden weer eens tegen, zij was toch onze vertegenwoordigster bij het Parlatino, daar hoor je ook al niets meer van. What happened ?