• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

eindexamensCURAÇAO – Bleek Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels zich achter Onderwijs-minister Rene Rosalia te scharen, het bestuur van de partij doet dit niet. Zij blijven erop staan dat Rosalia een diplomalicentie moet verstrekken aan het Omega College.

Bestuurslid Lionel Jansen wil dat de alle leden in de partij unaniem zijn over het Omega College. Minister Rosalia is van mening dat het onderwijs op het college ondermaats is, dit aan de hand van de quickscan die hij heeft laten uitvoeren op de school.

Drop-outs
Zijn partij vindt echter dat voormalig PAR-Onderwijsminister Omayra Leeflang, die de licentie vorig schooljaar introk, een ‘hetze’ voerde tegen de particuliere school. Volgens Jansen bestaat het gros van de leerlingen op de school uit drop-outs. “Deze kinderen hebben een tweede kans gekregen . We moeten ze het voordeel van de twijfel geven”, aldus Jansen in Amigoe.

Erkenning
Op basis van goede studieresultaten die oud-leerlingen van het Omega College behaalden, wil Jansen de school erkenning gunnen. Hij benadrukt daarnaast dat de positie van Rosalia niet ter discussie staat binnen de partij.

4 reacties op “Omega College strijdpunt binnen PS”

 1. Wirimpiri heeft het licht dus gezien. Als nabrandertje, vraag ik mij af hoeveel geld hier van eigenaar is gewisseld
  .

 2. Dan word er de rest van de
  Regeer periode dus niet
  Geregeerd alleen gereageerd

 3. Pas als alle makamba’s van het eiland verdreven zijn hebben we tijd om te gaan regeren, dus voorlopig ben je nog niet aan de beurt..

 4. Wanneer stopt de hetze van de PS jegens de PAR en gaat men maanden in de regering zitten eindelijk een keer regeren?