• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Karla-OmayraCURAÇAO – “Je moet een kind zijn speelgoed niet afpakken, zeker niet vlak na het Sinterklaasfeest. Laat die man maar gaan.” Zo reageert Omayra Leeflang, minister van Onderwijs, op de uitspraken van Gregory Damoen, partijleider Forsa Kòrsou. “Ik kan er alleen maar om lachen, dat iemand zo gefixeerd is op één persoon.”

“Waar is de dertien miljoen van het Karla-Omayra schip gebleven?” vraagt Gregory Damoen zich hardop af. Dit schip werd aangeschaft om een opleidingsplaats te bieden aan kansarme jongeren. Dit plan mislukte geheel volgens Damoen. “Leeflang zou op non-actief gezet moeten worden, zolang er nog onderzoek wordt gedaan naar de kosten die gemaakt zijn bij de aankoop van de Karla-Omayra,” aldus Damoen. “Zoals altijd wanneer er onderzoek wordt gedaan naar iemand die mogelijk misbruik heeft gemaakt van belastinggeld.”

Geen respect
“Minister Leeflang heeft bewezen dat ze geen respect heeft voor het volk van Curaçao en zeker niet voor PAR-stemmers en haar eigen stemmers. De minister vindt dat we haar gewoon moeten vergeven, voor de fout die zij maakte met de aanschaf van het schip Karla-Omayra. De minister onderschat dat haar mislukking deel uit maakt van een lange reeks van zaken die gekenmerkt worden door wanbeleid, vriendjespolitiek, egotripperij. Ook is het verspilling van gemeenschapsgeld dat beter gebruikt kan worden voor zaken die veel nuttiger zijn voor het volk.” aldus Damoen.

Naamsbekendheid
Leeflang vindt het niet erg dat Damoen deze uitspraken doet over haar manier van handelen. “Meneer Damoen maakt zich al jaren keer op keer ontzettend druk over mijn gang van zaken,” vertelt Leeflang. “Hij lijkt wel mijn persoonlijke campagneleider. Hij mag van mij zo doorgaan. Ik verschijn steeds weer in de krant, allemaal weer naamsbekendheid. Ik zie dit dan ook niet als negatieve publiciteit.”

1 reactie op “‘Hij lijkt wel mijn persoonlijke campagneleider’”

  1. L.s.,
    het gaat weer gelijk zo als bij het afgelopen referendum féque van half mei; reactionaire persoonlijke aanvallen tegen (leden van) de natuurlijke oppositie. Het wordt tijd om eens duidelijke te maken welke sporen Omayra Bauta Leeflang op internet heeft achtergelaten om haarzelf te verheerlijken. Als je dat allemaal leest (indien het menselijkerwijze gesproken mogelijk is) dan hebben we hier te maken met een nieuwe god! Maar dan wel een raaskallend orakel, met veel gekakel, een waar brua-spektakel.
    Hans Willems, B.o.m. / W.I.R., relatie/partner Curaçao