• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Volgens Helmin Wiels had waarnemend gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede geen opdracht mogen  geven aan de Veiligeheidsdienst in het kader van de screening van de ministers. Wiels vindt dat de waarnemend gouverneur verantwoordelijkheid moet nemen en moet opstappen.

Tijdens een aflevering op Paradise FM liet de Pueblo Soberano-leider zich uit over Van der Pluijm-Vrede. Hij deed dit in reactie op de uitspraak van Omayra Leeflang, dat premier Gerrit Schotte verantwoordelijk is voor eerder gemaakte juridische fouten en problemen omtrent de screening.

Dubieus
Wiels begrijpt niet waarom Van der Pluijm-Vrede de opdracht heeft gegeven en beschrijft de waarnemend gouverneur als een ‘dubieus persoon’. Het is volgens Wiels aan gouverneur Frits Goedgedrag om haar te vragen te vertrekken.

5 reacties op “‘Waarnemend gouverneur moet opstappen’”

 1. Is er iemand die Wiels serieus neemt??? Veel geblaat en heeeel weinig wol. Blaten over contracten die er niet zijn, blaten over een failliet CPA die gewoon veel winst maken, geen belasting innen bij de casino’s….oh nee dat kan niet bij de financiers van je verkiezingscampagne, een volk dat steunt en kreunt onder de gevolgen van Tomas en awaseru, over oplossingen heb ik Wiles nog niet gehoord. Hij laat de arme bewoners van Curacao, een groot gedeelte van zijn elektoraat, gewoon stikken. Zijn kiezers moeten wakker worden en voorgoed afrekenen met deze notoire schreeuwer die geen enkele verantwoording durft te nemen.

 2. Eisden bij CPA, dat is toch niet dat “oliemannetje” hè ?

 3. Tja, Wiels is vanaf dag één erg druk bezig overal terreur uit te oefenen. Hij probeert iedereen van belangrijke posten te verjagen om die te laten innemen door zijn marionetten. Hij (en zijn partijgenoten) schrikken er niet voor terug via dreigementen en terreur druk uit te oefen op iedereen niet hem niet welgevallig is.
  Ongelofelijk dat er mensen zijn die op zo’n partij hebben gestemd…
  En tot slot, dat gezever over wie nou wel of niet een ehte Curacaoernaar is moet maar eens afgelopen zijn, echte Curacaoenaars bestaan niet, zo simpel is het, we zijn een prachtige mengelmoes en dat moet vooral ook zo blijven!!

  Regering ga aan het werk!
  Zorg dat het iedereen een beetje beter gaat eind 2011!!

 4. Ja Wiels heeft een verborgen agenda die wel een keer uit zal komen. Ook die leugens over de verliezen van CPA de afgelopen jaren, terwijl ze gewoon winstgemaakt hebben en fors winstbelasting betaald hebben…..
  We gaan een boeiend jaar tegemoet, het is te hopen dat de echte Curacaoenaren (wie zijn dat precies?) er niet onder gaan leiden…… en ook de namaak Curacaoenaren niet.

 5. Ja als je met een makamba gaat dan ben je dubieus volgens Wiels. terwijl hij zelf de meeste dubieuze persoon van Curacao Asjes tot statenvoorzitter maakt.. en een dubieus persoon als Eisden bij de CPA zet..