• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Sociale Zaken, Arbeid en Welzijn, Hensley Koeiman, heeft aangekondigd een informatieloket voor lokale bevolking op Banda Riba en Banda Bou te openen. De ‘Kas di Bario’s’ zijn bedoeld om informatie te verschaffen over de diverse overheidsdiensten.

De behoefte aan informatie over overheidsdiensten is op buurten als Banda Riba en Banda Bou erg hoog, aldus de minister. Met de installatie van een Kas di Bario (buurthuis) kan de bevolking hier voortaan terecht met vragen over bijstand, kinderopvang en begeleiding voor ouderen.

Knelpunten voor gehandicapten
Ook de stad moet flink onder handen genomen worden volgens de minister. Koeiman wil Willemstad voortaan beter toegankelijk maken voor gehandicapten. Om dit te bewerkstelligen werd op 3 december (Dag van de Gehandicapten) een werkgroep geïnstalleerd die de knelpunten in de binnenstad zal inventariseren.

Bezoek aan de buurten
Koeiman ging de afgelopen weken elk weekend langs een wijk op het eiland om de stem van het volk te horen. De minister luisterde naar de problemen van het volk en wil nu dan ook met passende oplossingen komen. “Wij zijn er om het volk te dienen”, aldus de minister.

1 reactie op “Overheid introduceert informatieloket”

  1. Mijn complimenten aan minister Koeiman. Hij lijkt de enige te zijn die gestaag zijn werk doet, terwijl de meeste van zijn collega’s met allerlei andere politici rollend over straat gaan.