• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

heineken-regatta.jpgCURAÇAO – De eerste Heineken Regatta Curaçao gaat dit weekend van start. Door de organisatie zijn een flink aantal sportiviteiten op zowel water als land gepland. Versgeperst.com zal zaterdag 8 en zondag 9 november aanwezig om live verslag te doen voor Dolfijn FM. Daarnaast vind je op Versgeperst.com regelmatig updates.

De Heineken Regatta Curaçao probeert zijn slogan ‘Real Different’ waar te maken en heeft naar eigen zeggen unieke dingen in het programma verwerkt. Bij de persconferentie van dinsdagavond legde de organisatie de nadruk op de slogan en hoe die tot uiting komt in het weekend. Op de Kleine Werf verzorgt Heineken een groot terras met uitzicht op de Annabaai. Daar kan iedereen de start en de finish bekijken van de zeilboten. Vanaf het terras zijn verschillende watersporten te bekijken zoals waterskiën, jetskiën en surfen. Wil je liever rustig een hengeltje uitgooien dan zijn er ook mogelijkheden.

Live entertainment
Heineken zorgt voor entertainment tot in de late avonduurtjes. Zaterdagavond om 21.00 uur draait DJ Tico. Om 22.00 uur gaat Basic One het publiek verder vermaken met hun combinatie van R&B, rap en dancehall. Zondagavond gaan de heupen los met Alison Hinds. Met haar soca wordt de Regatta afgesloten.

Brionplein
Op het Brionplein is het proeven geblazen. Daar ligt namelijk een heuse culinaire en culturele beleving in het verschiet. Er kan gegeten en gedronken worden en er is een dominocompetitie voor volwassenen. Maar ook de kids worden niet vergeten, in het Kidspaviljoen kunnen zij zich uitleven. 

Bevolking
De Heineken Regatta Curaçao moet vooral voor de bevolking van Curaçao een hele beleving worden. Keer op keer wordt benadrukt vanuit de organisatie dat ‘de Regatta een feest voor Curaçao’ moet zijn. Of de Antilliaanse bevolking het zeilfeest daadwerkelijk gaat bezoeken, leest u dit weekend op onze website.

www.versgeperst.com