• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het waren afgelopen zondag en maandag drukke dagen voor de politie. Binnen 24 uur werden er twee mensen gearresteerd, werd er een inval gedaan in een woonhuis aan de Willem Hoyerstraat en vond er een brute roofoverval plaats aan de Kaya Falcon.

De eerste aanhouding werd zondag in de namiddag verricht. Bij Hato werd een 39-jarige man gearresteerd. De man stond net op het punt om aan boord te gaan van een vlucht richting Nederland. De man wordt verdacht van het overtreden van de Opiumwet.

Inval
In hetzelfde onderzoek werd een dag later nog een vondst gedaan. Maandag viel de politie een woning aan de Willem Hoyerstraat binnen. Hierbij werd een speciaal soort tape gevonden die gebruikt wordt om drugs mee aan lichamen te plakken. De politie neemt de zaak verder in onderzoek.

Tweede aanhouding
De tweede aanhouding vond maandagmiddag plaats. De politie hield op de Moontjeweg een 20-jarige jongen aan. De jongen wordt ervan verdacht eerder dit jaar een overval gepleegd te hebben.

Brute roofoverval
Op maandag vond tevens een brute roofoverval plaats op de Kaya Falcon. Een leverancier van telefoonkaarten werd met zijn busje klemgereden door een auto met hierin drie mannen. Een van de mannen stapte uit en bedreigde de chauffeur van het busje met een vuurwapen. De mannen gingen er uiteindelijk met een buit van 5000 telefoonkaarten, een groot geldbedrag en een Blackberry vandoor.

www.versgeperst.com