• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is niet door de screening gekomen. Dit claimt verslaggever Yves Cooper. “Er circuleren geheime documenten die ik heb ingezien. Hieruit blijkt dat gouverneur Frits Goedgedrag premier Schotte als niet ministeriabel verklaard heeft”, zegt Cooper.

“De minister van Economische Zaken, Nassar El Hakim en de minister van Financiën, George Jamaloodin, zijn ook niet door de screening gekomen. Alle drie de ministers hebben te maken met schulden en andere duistere dingen in verband met financiën”, vertelt Cooper aan Versgeperst.com. In de documenten staat niet precies wie waarom niet door de screening is gekomen.

Aftreden
“Ik heb een paar zinnen gelezen over ongebruikelijke transacties. Dit kunnen schulden zijn bij de belasting, investeerders of andere schuldeisers.” Ongebruikelijke transacties kunnen anoniem gemeld worden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transactie (MOT). Voor Cooper is het duidelijk wat de ministers die niet door de screening komen te doen staat. “Aftreden is hun enige optie.”6 reacties op “‘Schotte niet ministeriabel’”

 1. Ik vermoed dat het volgende scenario zal volgen: Schotte zal de resultaten van de screening niet openbaar maken met als argument dat de veiligheidsdienst niet integer heeft gefunctioneerd. Dus het rapport is in zijn ogen ongeldig. Er moet eerst de bezem door de veiligheidsdienst (lees: vriendjes worden aangesteld) en dan komt er een nieuw rapport. Verassing: volgens het nieuwe rapport is er geen vuiltje aan de lucht.

 2. Dit hadden ze toch allang moeten weten….ik ben zelf ooit door hem gedupeerd en geloof me ik ben niet naief ofzo…hij heeft goede praatjes…. is het maar het moet afgelopen zijn met die vent!

 3. Trieste bende een grote mand met rotte appels……

 4. Daarom is Frits Goedgedrag naar NL. Wordt een moeilijk verhaal voor Curacao……
  Juist deze ploeg zou het zoveel opener gaan doen en zonder vuile handen……
  Waarom op dit kleine eilandje zo aan dat verdomde eigenbelang werken?
  Doe echt iets aan de opbouw van het eiland, werk en perspectief voor de bevolking, opleiding, infrastructuur.

 5. Hoe is dat ooit afgelopen met die baan bij de DROV die al aan een dame was beloofd en mr schotte moest ergens geplaatst worden en kreeg toe die zgn die baan..

 6. Aha, vandaar dat Dhr. Gumbs zijn kantoor en bureau niet meer in mocht. Schotte wist kennelijk ook van deze documenten.
  Als het zo is, is er maar één optie: VERTREKKEN. Misschien dat Helmin Wiels het stokje van Schotte over kan nemen ha ha ha.