• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het ene moment denk je dat twee jongemannen oprecht om een sollicitatieformulier vragen. Het volgende moment kom je er achter dat je bent overvallen. Een chauffeur van het im- en exportbedrijf Pietersz Import is gisteren een fors bedrag ontnomen.

De man reed richting de vestiging van Pietersz Import in Savaan om geld op te halen. Toen de chauffeur bij het bedrijf arriveerde, zag hij twee mannen bij de bushalte zitten die verder geen poging deden om het busje aan te houden. De mannen waren echter iets anders van plan.

50.000 gulden weg
Toen de chauffeur het bedrag van 50.000 gulden had opgehaald en terug naar zijn busje liep, vroeg één van de mannen of hij een sollicitatieformulier voor hem kon halen. Zij liepen samen naar binnen, waarna de tweede man kans zag een autoruit in te slaan en de tas met geld te grijpen. De verdachte mannen vluchtten uiteindelijk samen in de richting van Savannah Resort, waar een vluchtauto het tweetal al stond op te wachten. Een onderzoek naar de zaak is nog in volle gang.

5 reacties op “Chauffeur Pietersz Import overvallen”

 1. Dit zaakje stinkt aan alle kanten…. heel vreemd allemaal. De chaffeur laat ook nog gewoon die zak met 50.000 gulden in de auto leggen. terwijl er een totaal onbekende jongen naast staat te wachten.. tja dan vraag je om moeilijkheden.. of mischien wel afgesproken werk.. het onderzoek zal het vast uitwijzen..

 2. Heel vreemd, het ruikt naar …………

 3. Wat ik niet begrijp is…
  1) Ik heb nog nooit bij een bedrijf gewerkt waar ze een sollicitatieformulier hebben, dus waarom vraagt een willdvreemde het precies aan een van de weinige bedrijven die dat schijnbaar wel hebben. Ik zou echt verbaasd zijn als iemand ooit om een sollicitatieformulier zou vragen.
  2) Waarom heeft de chauffeur de jongens ze niet gewoon doorverwezen naar de receptioniste of in ieder geval ze naar de vestiging doorverwezen.

  Vind het een raar verhaald, dat waarschijnlijk nog wel een staartje krijgt.

 4. Helemaal mee eens, Jerrel!

 5. Misschien moet je bij deze bedragen eens denken aan professioneel transport, het kost wat, maar dan heb je ook wat.