• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PVV-kamerlid Hero Brinkman is weer woordvoerder van Koninkrijksrelaties. Hij heeft deze functie overgenomen van PPV’er Eric Lucassen. Brinkman is niet populair op Curaçao. De politicus is al eens de toegang tot de Staten ontzegd wegens het beledigen van Antilliaanse politici.

Brinkman noemde in 2008 de Antillen een ‘corrupt boevennest’. Dit pikten de fractieleiders van de Staten niet, zij eisten excuses. De excuses bleven echter uit en Brinkman werd de toegang tot het parlementsgebouw ontzegd. De politicus opperde ook eens om de Antillen op Marktplaats te verkopen.

Aangifte 
Brinkman is nu weer terug op Koninkrijksrelaties, omdat partijgenoot Eric Lucassen op restricties is gezet door PVV-leider Geert Wilders. Lucassen bleek namelijk een strafblad te hebben voor ontucht met een ondergeschikte. Brinkman zelf is overigens ook geen lieverdje. De buurman van het Kamerlid deed in 2010 aangifte tegen hem wegens mishandeling en poging tot doodslag. Een ruzie over de verbouwing van Brinkman’s boerderij liep toen uit de hand.

5 reacties op “Brinkman terug als woordvoerder”

 1. hero brinkman zal zich wel thuisvoelenin het boevennest curacao!! net als thuis!!

 2. zoals men zegt in Nederland : soort zoekt soort ! En: je krijgt de leider/mederwerker/vertegenwoordiger die je verdient!
  maar ja, als we onze hoog intelectuele(ironisch natuurlijk) gezagsdragers hun zin geven, begrijpt over enige jaren niemand meer op dit eiland wat dat betekent want dan spreken we allemaal/de jeugd alleen nog maar onze loklae eilandtaal en beheersen we de nederlandse taal niet meer. Weg studies in Nederland. Alleen de UNA nog maar. In het papiaments. En dan is ons wereldje beperkt tot ons hele kleine eilandje. (0,0001% van de wereld). En dan is de macht van die paar randfiguren( “leiders”) op zijn toppunt. Curacao: laat je niet door die figuren naar de ondergang/verdere armoede leiden ! Open your eyes !

 3. Boeven worden met boeven bestreden ha ha ha. In NL is het niet beter dan op Curacao.

 4. Of all people!!!

 5. oh nee toch!? niet deze blaaskaak weer. Kan hij zich niet met andere dingen bezighouden?