• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Fundashon Hospital Nobo (FHN) heeft zichzelf opgeheven en alle documenten rondom de bouw van het nieuwe ziekenhuis overdragen aan de nieuwe regering. Versgeperst.com ging de straat op met de vraag; denk jij dat het nieuwe ziekenhuis ooit nog wordt gerealiseerd?

“Dat is een goede vraag”, zegt de 41-jarige Henk-Jan. “Op deze manier loopt het hele project grote vertraging op. Ik vrees dat nu de stichting zich heeft teruggetrokken, er niemand is om de regering achter de vodden aan te zitten.”

Nieuw plan
Bas (36) heeft 2 jonge kinderen, en hoopt dat het nieuwe ziekenhuis er alsnog komt. “Het nieuwe ziekenhuis leek mij een betere optie voor zorg op Curaçao. Voor mijn kinderen in de toekomst en ook voor mij. Graag zie ik snel een vernieuwd en beter ziekenhuis.” Lies heeft er wel vertrouwen in. “Jawel, het komt er wel. Curaçao wil toch mee met de ontwikkelingen en moderner worden op dit gebied”, aldus de 58-jarige vrouw. “Ze zullen wel met een nieuw plan komen of een nieuw bestuur oprichten. Of anders zal de FHN de taak weer op zich nemen. Het komt wel op zijn pootjes terecht.”

Geen nieuw ziekenhuis
“Toevallig heb ik dit nieuws op de voet gevolgd”, zegt Greg (28). “Ik denk niet dat het ziekenhuis wordt gerealiseerd in 2015. Ik verwacht zelfs dat er geen nieuw ziekenhuis komt zolang deze mensen het land regeren. Over vier jaar zijn er weer verkiezingen en dan pakt een nieuwe regering de boel weer op. Dat is mijn voorspelling!”

1 reactie op “‘Geen ziekenhuis met deze regering’”

  1. Ik denk dat er voorlopig geen nieuwe ziekenhuis erin zit Curacao.Deze mensen gunnen elkaar toch niks. Dit kabinet zal niet eens een jaar meer blijven zitten en kunnen zodoende niet eens dat project inicieren, laat staan dat het in 2015 klaar moet zijn.Ze willen politieke munt slaan met een ziekenhuis voor Curacao toch. Als dat wat hierboven het idee is van de FHN dan is dat een prachtig mooi ziekenhuis. Er zal eerder nieuwe verkiezingen zijn in 2012. De vele problemen in dit regering zal hun de kop kosten en genoodzaak naar huis worden gestuurd. Dus laat het maar rusten in de lades van de regering blijven rusten. Dus Zwaai zwaai voor Jacinta Constancia e Schotte bestianan den Gobiernu.