• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - PolitieCURAÇAO – De politie kon niet bevestigen dat een man gisteren mensen bedreigd zou hebben met een stanleymes op de Cas Coraweg. “Er zijn geen meldingen binnengekomen”, aldus een politiemedewerker. Volgens een getuige zou de man in verwarde toestand meerdere mensen bedreigd hebben.

Hoe het kan dat de politie hier niks over weet, ondanks de verklaring van de getuige dat de politie gebeld is, blijft onduidelijk. De politiemedewerker geeft wel te kennen dat er gisteren een ‘zieke’ man is aangehouden aan de Schottegatweg Oost. “Agenten wilden de man naar de Capriles Kliniek brengen, maar hij weigerde en ze konden hem niet dwingen. Of het hier gaat om de man die mensen bedreigd zou hebben, kan ik niet te zeggen.”

5 reacties op “Politie weet niks van man met stanleymes”

 1. Ik denk dat de politie hun interne communicatie wat beter moet gaan regelen.Het is toch te vaag voor woorden dat een woordvoerder dit soort uitspraken doet meer dan 12 uur nadat er aangifte is gedaan.
  (maar laat ze dit doen nadat ze het ‘alarmnummer’ weer daadwerkelijk nuttig maken…)

 2. Ik snap niet dat als ik 911 bel er niet wordt opgenomen. Wat als er iemand voor je deur staat om je te vermoorden? De dienstdoende wachten zullen wel het te druk hebben met prive bellen toch politie?

 3. Is het iets voor Versgeperst om hierop door te vragen? Als iemand aangifte heeft gedaan en de politie weet van niets (‘geen meldingen binnengekomen’) dan lijkt dat iets teveel op wat mij (lang geleden) is overkomen. Vent naast mijn bed om 4 uur ‘snachts. Blijkt (ook) gestolen te hebben. Aangifte gedaan (uiteraard!). Volgende keer dat hij inbreekt weet de politie van niets …..
  Zo gaan we ons inderdaad niet veiliger voelen.

 4. ik heb het bewijs van aangifte naast me liggen en tijdens de aangifte is mij door 2 agenten verteld dat de man is opgesloten in de capriles kliniek. er was al eerder die dag aangifte gedaan tegen deze man van vernieling en dhr henk stomp van het rode kruis heeft tevens gebeld met bureau rio canario en ook tegen hem werd verteld dat de man was opgepakt en naar de capriles kliniek was gebracht. 911 is voor noodgevallen en zelfs na 10 x bellen werd daar niet opgenomen. toen het lijstje van bureau’s afegebld niemand nam op, wellicht omdat het misschien lunch tijd was?? de gene die ik uiteindelijk bereikte reageerde totaal niet geinteresseerd en hing op voor ik met mijn verhaal klaar was. Lekker veilig gevoel geeft dit weer. Misschien een puntje op de agneda voor de politiek!!!!!

 5. Als je de telefoon niet opneemt kan je het ook niet weten, dat is vrij logisch.