• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het vergiftigen van dieren klinkt voor veel mensen luguber en onmenselijk, maar toch gebeurt het op ons eiland. Op Banda Bou werden deze week weer dode dieren gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de dieren wederom zijn vergiftigd.

Het betreft deze keer twee ezels en negen honden, meldt Dolfijn FM. Eerder werden er op Banda Bou ook al dode honden aangetroffen, die ook door vergiftiging om het leven waren gekomen. Er werd toen een rechercheur ingezet om de zaak te onderzoeken, maar ieder spoor van de dader ontbreekt nog altijd.

3 reacties op “Ezels en honden vinden de dood”

 1. We hebben een leger aan dierenbeschermingen die niets anders doen als met elkaar vechten. We hebben speciale agenten die niets anders doen als achter de feiten aan te hobbelen. Waar zijn al onze dierenliefhebbers?

  Mensen dit is AL JAREN ZO!! We weten wie het zijn en we weten ook dat het daarna om inbraken gaat! Zelf heb ik een zaak gehad bij ons in de buurt en de daders gevonden. Toen ik aangifte ging doen bij de politie Barber werd me vriendelijk gevraagd om deze in te trekken anders hadden we geen leven meer op dit deel van het eiland. Het zijn twee families waarvan er een alsmaar op roverspad is. Ze vergiftigen alles wat maar kan bijten en dan na enkele dagen gaat er een witte pickup rijden die alle goederen die langs de weg staan op te pikken!

  Dus niets nieuws alleen een politie die bang is van deze twee families

 2. Nee, natuurlijk heeft dit geen prioriteit. Zolang de barbaarse mentaliteit hier nog overheerst en weer terugkomt zal er walgelijke dierenmishandeling zijn. De meesten hier geven geen reet om een dierenleven. Ze vinden het zelfs leuk expres een hond dood te rijden. De herkenbaarheid van de onderklasse. En dat laat zich opnaaien te streven naar onafhankelijkheid? Ze zijn niet eens in staat een dierenmishandelaar op te sporen of hebben daar in het slechtste geval geen zin in. Zit liever onder die klapperboom. Laat me toch niet lachen….

 3. heeft dit wel prioriteit? Wil men echt gericht naar een dader zoeken? Ik mag hopen van wel!