• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het bot dat afgelopen weekend op Aruba werd gevonden is menselijk, stelt De Telegraaf. Hoe oud het bot is, is nog moeilijk vast te stellen. Het is de eerste keer sinds de verdwijning van Natalee Holloway dat er onderzoek wordt gedaan naar een menselijk bot.

Ondanks dat de kaak is aangetast door het warme weer, bevat deze nog wel materiaal waarmee kan worden onderzocht of het bot afkomstig is van Holloway. Eerder werden er ook botten gevonden op Aruba waarvan werd vermoed dat deze van de Amerikaanse tiener afkomstig zouden zijn. Dit bleken later echter geen menselijke botten te zijn.

5 reacties op “Gevonden bot is menselijk”

 1. @Maria: nie roepen aub!

 2. De kaak is zo i zo van een VROUW lees ik net. Dusss ikzelf denk dat het idd de kaak van nathalee holleway is. Maarrr 100procent zkr is t noggg niet. Afwachten op meer nieuws.

 3. WANNEER HET DE KAAK IS VAN NATHALEE HOLLEWAY, ZAL IK JUICHEN.

  WAAROM?

  OMDAT DE NABESTAANDEN VAN NATHALEE RUST KRIJGEN.

 4. Mocht het NIET van nathalie wezen, van wie dan wel?? Want tja zo vaak vindt je zoiets niet.

 5. Ik hoop dat de onderkaak van nathalie is. Haar familie wacht al zo lang op EEN antwoord. Ik leef mee met de familie. Deze zaak MOET opgelost worden. Ik hoop dat joran ooit iets looslaat betreft alle onzekerheden. Want naar mijn weten IS HIJ de dader, ookal weten we dat niet zeker. 2slachtoffers ALLEBEI op 30mei omgebracht is wel heeeel toevallig.