• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Radiostation Dolfijn FM hield onlangs een actie waarmee luisteraars een prijs konden winnen door deel te nemen via een sms. Telecomproviders UTS en Digicel schreven te hoge bedragen af voor de verzonden sms’jes. De providers hebben uiteindelijk de teveel betaalde kosten teruggegeven aan de deelnemers.

Oplettende luisteraars kwamen erachter dat bij UTS voor een sms 1,50 gulden werd afgeschreven en bij Digicel 75 cent. De directeur van Dolfijn FM, Enrico Stenacker, liet weten dat dit niet de bedoeling was. De kosten bedragen normaal gesproken 50 cent per sms. “Wij willen de sms-service gebruiken als communicatiemiddel en niet om er geld mee te verdienen, ” liet de directeur weten.

Fout bij provider
Dolfijn FM nam na verschillende klachten contact op met UTS en Digicel. De providers gaven al snel aan dat de fout bij hen lag. De oorzaak is nog onbekend, maar zowel UTS als Digicel hebben het probleem opgelost en hun excuses aangeboden. “Ze zijn meteen tot actie overgegaan om het teveel betaalde bedrag terug te storten op de rekening van de deelnemers. Dat is erg netjes van de telecomproviders”, aldus de directeur. De actie duurde twee weken en was een groot succes volgens Stenacker. Dolfijn FM ontving ruim tienduizend sms’jes.

De actie
Luisteraars van Dolfijn FM konden een weekendje Miami winnen. De prijs bestond uit twee vliegtickets van Insel Air, een hotelovernachting van Maduro Travel en een Money Card van MCB. De deelnemers moesten alleen via een sms raden wat voor bedrag op de te winnen Money Card stond.

www.versgeperst.com