• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  DokmaatschappijCURAÇAO – De Nederlandse Damen Shipyards  Group wordt de strategische partner van de Curaçaose Dokmaatschappij (CDM). De laatstgenoemde zal als steun fungeren voor Damen bij hun regionale activiteiten. Dit maakte de Dienst Communicatie bekend.

  Tijdens een vergadering met de minister van Economische Zaken, Abdul Nasser El Hakim, werd duidelijk dat Damen het gehele personeelsbestand van de CDM voor haar rekening neemt. Ondanks dit is er geen sprake van overname, maar van een nauwe samenwerking. Damen zal ook cursussen verzorgen om het lokale personeel bij te scholen.

  Kandidaten
  Damen Shipyards Group is in 1927 opgericht en beheert dertig filialen in vijftien landen. Ze onderhouden al dertig jaar relaties met de Antilliaanse eilanden. Behalve Damen was ook Astilleros Braswell International uit Panama kandidaat om een partnerschap aan te gaan met de Curaçaose Dokmaatschappij. De CDM was op zoek naar een strategische partner om op deze manier haar eigen diensten te verbeteren.

  Condoleance
  El Hakim maakte van de gelegenheid gebruik om de vertegenwoordigers van Damen te condoleren met het verlies van twee medewerkers en een stagiair, die onlangs omkwamen op Cuba bij een vliegtuigcrash van Aerocaribbean.

  www.versgeperst.com