• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curaçao nieuws helmin wielsCURAÇAO – Voor PS-leider en Statenlid Helmin Wiels is het duidelijk: UTS-directeur Paul de Geus moet opstappen. Wiels is niet te spreken over het beleid dat De Geus de afgelopen jaren voerde bij het telecombedrijf.

De PS-Leider verzet zich sterk tegen het voorstel van de Raad van Commissarissen van UTS om het contract van De Geus met vijf jaar te verlengen. Hij verwijt de directeur dat hij een wanbeleid voert, onder andere door zijn aanpak met lokale concurrent Arcos/Columbus. “De Arubaanse Setar en Arcos/Columbus krijgen dezelfde diensten aangeboden door UTS, maar Setar betaalt 2,4 miljoen voor deze diensten terwijl Arcos/Columbus 1,6 miljoen moet betalen”, aldus Wiels. Volgens hem kan Arcos/Columbus daarom zulke lage tarieven aanbieden.

Steun
Wiels meent dat hij gesteund wordt door de hele coalitie. Echter spreekt MAN-Statenlid Eugene Cleopa dit fel tegen. “Ik weet hier niets van. Binnen de coalitie hebben we duidelijke afspraken gemaakt dat alle overheids-nv’s een professionele doorlichting krijgen”, claimt Cleopa. “Pas daarna kan er besloten worden of iemand moet blijven of opstappen.”


5 reacties op “‘De Geus moet weg bij UTS’”

 1. Ja hoor, daar is hij weer Helmin WIELS. De afgelopen dagen had hij geen tijd om onzin te brallen. Dat kwam natuurlijk omdat hij druk was met hulpverlening in Koraalspecht en het ondersteunen van de particuliere acties om de bewoners een helpende hand toe te steken.

  Ohh nee ik vergis mij….niemand heeft hem gezien. Hij heeft enkele dagen nodig gehad om onzin over Paul de Geus op papier te zetten.

  Mijnheer WIELS, ga zaken regelen waar de bewoners van Curacao echt iets aan hebben!!

 2. Wat als je lager gaat met bel tariefen ben je niet goed bezig ?
  Of is er wat anders ……….. ?!?!?
  Waarom iets verpesten dat vruchten afwerpt ?
  Ja mijn menning is mijn menning ?
  Mr.Cleopa zegt het goed.eerst kijken en daarna beslissen zo doe je menselijk en niet politiek .

 3. Logisch, bij UTS graaft i man en kijken er 7 toe waardoor er ook 3 bedrijfswagens aan te pas komen en bij columbus/flow staat er 1 busje met 1 technician en 2 mensen van het kabel bedrijf. dan ben je nou eenmaal goedkoper uit. ook vroeg Wiels zijn collega Cooper zich af waarom de benoeming van de nieuwe president commisaris zolang duurde; hoeveel president drecteuren zouden er rondlopen bij digicel en columbus?

 4. Dus men zou geen lage prijzen mogen aanbieden volgens meneer wiels?

 5. hmm De Geus is een MAN figuur.. scheuren in de coalitie?