• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Trupial Inn Hotel blijft nog minstens twee maanden gesloten. Dit meldt de directie van het hotel, naar aanleiding van de enorme ravage die tropische storm Tomas in het hotel achterliet. Officieel kan er nog geen schatting van de schade worden gemaakt, maar vast staat dat deze in de miljoenen zal lopen.

Het normaal zo paradijselijke hotel ligt er enkele dagen na de storm vies en verlaten bij. Alles is bezaaid met modder, vuil en papierwerk. Het personeel van het hotel is al dagen met man en macht bezig met puinruimen, maar het gaat nog weken duren voordat de schade in kaart kan worden gebracht.

Begripvol en behulpzaam
Alle gasten die in het hotel verbleven zijn ondergebracht bij andere hotels en shelters. Volgens de directie van het hotel hebben de gasten zich zeer begripvol en behulpzaam opgesteld. Naast de schade aan de eigendommen van het hotel en haar gasten, zijn er geen gasten of medewerkers gewond geraakt door het natuurgeweld.

2 reacties op “Trupial Inn zeker twee maanden dicht”

 1. allereerst willen wij hierbij ons medeleven betuigen en succes toewensen bij de wederopbouw.
  hebben verscheidene malen met veel plezier gelogeerd in de Trupial Inn en hoopten dit in maart 2011 weer te doen, is echter niet mogelijk gebleken, hopelijk in 2012 veel sterkte.

  met vriendelijke groet,
  liesje en eimert bennink

 2. Veel kracht en sterkte toegewenst bij de wederopbouw. Het zou Gerrit Schotte sieren om de leiding op zich te nemen bij de aanpassing van de infrastructuur in plaats van op kosten van de gemeenschap naar Puerto Rico te vliegen. Wat heeft die man daar op dit moment te zoeken???? Helemaal niets!!!!! Vluchtgedrag omdat hij het niet aankan.