• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ivar Asjes heeft gisteren tijdens de zitting van de centrale commissie van de Staten opdracht gegeven om Anthony Godett uit de zaal te verwijderen. De aanleiding hiervoor was volgens Asjes het herhaaldelijk onderbreken van de vergadering door Godett. Eerder deze week noemde Godett Asjes illegaal.

Asjes bemoeide zich persoonlijk met het verwijderen van Godett, omdat de LBD-agenten volgens hem niet snel genoeg optraden. Samen met Godett verlieten ook de Statenleden van PAR en PNP de zaal. Helmin Wiels liet naar aanleiding van het incident weten dat de regels in verband met een openbare vergadering nu eindelijk eens zijn nageleefd en dat er orde op zaken is gesteld. Volgens Wiels is Godett hier niet aan gewend.

Hardhandig
PAR-Parlementariër David Dick liet weten dat de uitzetting nogal hardhandig gebeurde. Volgens Dick is dit kenmerkend voor het dictatoriaal optreden van Asjes gedurende de vergaderingen van het parlement tot nu toe. Ook meldde Dick dat Asjes niemand laat uitspreken. Asjes had volgens Dick ook de vergadering kunnen schorsen, de zaak kunnen uitpraten en verder kunnen gaan met de vergadering.


2 reacties op “Asjes stuurt Godett uit de Statenvergadering”

  1. Dhr. Asjes is heel doortastend, dat was hij al toen hij met de creditcard van het Buro voor toeririsme in Miami aan het shoppen was. Dit alles om zijn eigen garderobe op kosten van de samenleving uit te breiden.
    Misschien past hem wat bescheidenheid.

  2. Te grote ego’s, te lange tenen, machtsmisbruik en met modder gooien. En dat moet het land Curacao regeren! Een zeer trieste zaak.