• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Radiozender Dolfijn FM houdt een inzamelingsactie voor de bewoners van Koraal Specht. Zij willen hierbij vooral meubels inzamelen en langsbrengen in de wijk, omdat veel mensen hun inboedel compleet kwijt zijn en geen geld hebben voor nieuwe meubels.

De radiozender houdt de inzamelingsactie naar aanleiding van de vraag om hulp van Andy Loefstok, de echtgenoot van presentatrice Bo Loefstok. Eerder deze week was hoofdbrandwacht Loefstok in Koraal Specht om de bewoners te helpen omdat de wijk erg getroffen was door de regen van tropische storm Tomas.

Alles kwijt
Andy Loefstok liet in een interview met Dolfijn FM weten dat de taferelen hartverscheurend zijn. Hij vertelde geëmotioneerd dat mensen hun hele inboedel kwijt zijn en dat ze geen geld hebben om nieuwe spullen te kopen. Dat is dan ook de reden dat Dolfijn FM de actie heeft opgezet. Woensdag worden meubels ingezameld en langs gebracht in de wijk die dichtbij de studio’s van Dolfijn FM ligt.

Inzamelen
Iedereen wordt opgeroepen om meubels en huisraad klaar te zetten. Verhuiswagens van Meyer Moving halen alle ingezamelde spullen op van de parkeerplaats bij Mambo beach. Daarna brengt het bedrijf de meubels naar Koraal Specht. Andy Loefstok zal de spullen onder de wijkbewoners verdelen. Hierbij geeft hij aan dat ouderen, vrouwen en alleenstaanden het eerst aan de beurt zijn. Woensdag 10 november staan de Meyer Moving vrachtwagens vanaf 07.00 uur op de parkeerplaats van Mambo Beach.

3 reacties op “Inzamelingsactie voor Koraal Specht”

  1. Koraal Specht.. Daar zitten voornamelijk PS aanhangers (iaw makamba haters) en dan gaan juist makambas hun helpen..

    Nou ja misschien zullen de mensen daar hun vooroordelen over makambas veranderen door deze actie

  2. helemaal goed !! Is er ook vraag naar kleding en schoenen of allen naar huisraad?

  3. dit vinden wij HELEMAAL TOP !!!!!!!!!!!!